Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziaszto elado sv 2001 evjarat kicsiket at van alakitva xexon, R1 elso tello + fekek , fem fekcso , hatso kerek honda wfr 180 gumi, sport legszuro K& N ledes stop lampa be epitett index honda rr dob, varta zseles aksi digitalis muszerfal. http://www.bikeshop.ro/handler...
Van.
Majd a guminál bevetem mert szeretem előre költségcsökkentés miatt egy pályagumit.................a háta meg nem passzol az első kinézetéhez.
adjak egy rezgőcsiszolót? :)
Lábtartót még nem sikerült............nagy a pacsker.........megrémültem.
Nem az orra...........az már tavaly is leért.
Spiccen az oldala.
hát ha úgy tartod a lábad, mint egy 70 éves tata a kempingbicajon, akkor biztos leér :-)
Soha se mond hogy soha.
Én azt se képzeltem el hogy leérhet a csizmám oldala.
Nem valoszinu, hogy valaha is annyira ledontom...ahhoz mar eleg extrem dontes kell.
Én a sztender kapcsolótól félnék.
Pedig a naked a tuti! :D
...Nem is aggodom . Sajnos az elso evjaratban ez mindig benne van...
Ennek a fordulatszámmérő plexije és minden más ép..............csak az LCD és a fölötte lévő plexi törött.
Viszont eléggé oda van ragasztva................de nem reménytelen............ha az az oldali plexi és alatt az LCD ép akkor nem reménytelen a dolog csak kurva nehéz az ép plexit levarázsolni............odaragasztani már nem nagy ügy.
Az alatta lévő LCD-t pikk-pakk ki lehet forrasztani és belerakni ebbe.
A külsején ennek van pár nyomás de lecsiszolva nem sok minden fog látszani ha sikerül a plexicsere.
Kéne alkudni kicsit a donorra.
Félreértetem...a donornak a fordszámmérője törött, az lcd jó.....ha nem lehet cserélni a plexit rajta akkor annyi..
Az jó mert a fordulatszám plexijét lehetlen cserélni.
Az LCD-jét csak nagyon nehéz.
De megoldható.
állítólag az igen....
ket ev gari van ra.
Ja igen, a jelado szo kimaradt . De a legjobb, hogy neha ures jelet sem ad, igy akkor sztenderen nem lehet inditani
Igen. Ahogy a streetben.
az enyem jo.

A yamaha lcd folott jo a donor plexije?
Inkább a jeladó lehet rossz mert azt lehet külön cserélni a többi nagyon drága...bár az sem olcsó saját zsebből...
az a muszerfalban van?
Rendben, köszi!
En is szivesen mentem volna ma veletek egy kort, de mire felocsudtam, mar keso volt . Igy magam mentem egyet . Barkas hang nekem is megvan . Viszont a fokozatkijelzo a heten elszallt, garancias csere mar folyamatban...
Ha aktuális lesz keress meg bátran.Aztán eldöntjük majd,hogy eladom vagy nálam marad.