Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg épp kesztyűvásárlásban voltam a héten, kezem közé akadt pár kenguru bőr kesztyű. Drágák, de valami fantasztikusan kényelmesek, és jó tapintásúak.. Még mielőtt valaki kérdezné, nem vettem 40ezerért kesztyűt
Rukkát néztem................1700 ojró a szett.

Tuit nagyon über.
Ez nem olyan nagyon drága pedig. Egy komolyabb BMW cordura ruha kb 2szer ennyibe kerül, extrák nélkül.
Ha csak a hasznosságot nézem egy csinos holstein-fríz-t kéne beszereni.
Akarom mondani eke idom
Üdv Mindenkinek!Úgy néz ki,h.hamarosan sikerül szert tennem egy 2008-as sv 650 n-re!A gép széria állapotban van!Ami érdekelne hozzá az az alsó ékidom és egy üléstakaró púp!Ha van vkinek vmi ötlete akkor ne fogja vissza magát!
Ha lenne is rá akkor sem venném meg ennyiért akkor már inkább egy overál vagy bármi hasznosabb, de egy kabátért húzós .Kinek a pap..
Lajosban láttam még ilyen retro nem sportos cuccot vagy esetleg olcsóban a mofakertől.
De az árban passzoló minőséggel.
Más márkák és boldot, amivel érdemes foglalkozni? Nem ragaszkodom a "prémium" kategóriához. Egy jó minőségű, szépen kidolgozott, tartós cuccot szeretnék, a márkanév annyira (egyáltalán) nem izgat...
Szerintem egyrészt fiatal vagy, másrészt ez prémium cucc Zoli elmondása alapján. Egy prémium cucc "drága kell legyen".
21 évesen meg szerintem tök normális, hogy nincs ilyenre pénzed...
Akkor várok... hátha lesz valami
Nem shox az biztos...........az én spyke-m is normál árban 125e lett volna............de holtszezon,akció,kifutó és máris 60e lett.
MOst vagy én érzem magam csórónak vagy ez kurva drága
Nem rossz bár a bering a maga nemében egy csúcskategória így nézd az árát..........nem egy berik féle dömpingcucc.Viszont minőségben az egyik legjobb.
És a fokt is akciózik ezerrel.Ki lehet fogni jót a kifutó cuccokból ha jó neked méretre.
A Barstow nagyon tetszik!

Nincs összehasonlítási alapom de ez a bolt korrekt árakon dolgozik? Vagy érdemes máshol megnézni?

Még egy olyan kérdésem is felmerült közben, hogy érdemes várni esetleg a "teljes holtszezonig" szerintetek?

Egyéként ez jó drága, pont tegnap nézegettem a Camel-okat, azokból ennyiért már a jobbféléket adják... azok se rosszak ... csak ha kiadok ennyi pénzt, akkor motorozni is tudjak már benne...
Bering.

Nekem a legend is nagyon bejön.Bár az már picit mintás.

És enyhén drága.
Kicsit off leszek, a tapasztaltabb "komák" segítségét szeretném kérni.
Karácsonyra meglepném magam egy bőrkabáttal és egy bőrnadrággal. A legfőbb kritérium az, hogy "motoros" ruha legyen (tehát benne a protektor, olyan szabású, masszív, magas gallér, stb) ugyanakkor "normális" ruhának nézzen ki (semmi színes csicsa, egyszerű design, logoktól és hasonlóktól mentes, stb.), tehát el tudjak benne menni valahova úgy, hogy "kultúráltan" néz ki.

Kérdésem az lenne, hogy:
- Melyik márkák kerülhetnek szóba?
- Melyik üzleteket javasoljátok?

Köszi!
legutóbbi példa amit olvastam(copipaste tc-röl):
Nincs jó véleményem az Astra biztosítóról.Be vagyok fizetve az év végéig (ezt telefonon meg is erősítik minden alkalommal).Majd küldözgetik csekkeket.Nemrég kaptam egy negyedéves díjról csekket,majd 4 nap múlva egy fél évesről,igaz ott már a nevem nem találták el mert nem Csonka Anitának hívnak.Legközelebb váltok.
Kocsimat arra kötöttem most. Kit érdekel hova való, meg hogy mennyire szar? Kötelező befizetni. Nekem soha nem fog fizetni a saját biztosítóm. Azért meg nem fogok x ezer ft-al többet fizetni, hogy ha valakinek kárt okozok egyszer az rendesen időben megkapja a pénzét. Imádkozni csak azért kell, h neked ne okozzon kárt egy Astrás
astrát szidják,(egyébként román)
7100 inkább pályázni?
5100.
Akarok venni olajat, túrázásra használom a gépet vajon megéri motulból a 7100 vagy elég az 5100 is?
Kösd...........jön a balaeseti pótlék...........az +30% És még így sem lesz drágább.