Néztek is furán tavaly mikor bőrszerkóban végig mentem a Visegrádi várban.
Többen megnéztek engem mint akármelyik vitrint!
Meg akkor se néznek normálisnak mikor a kellemest kötöm a hasznossal és egy jó motorozást összekötök a csekkbefizetéssel a postán...
az ixs kesztyűm 3 szezon alatt totálisan szarrá ment....A shox-os egyenlőre kényelmes a tartósságot majd meglátjuk.A kabátom és a nadrágom alapján sokáig jó lesz.
Vanucci kesztyümet jópár éve nyüstölöm,alig látszik rajta,nagyonakcijósan asszem 10eFt körül volt .
+hozzá a markolatfütés kb ugyanennyi Fr-töl.
(qrvajódolog,10fok körül sem kell a böszmevastag télikesztyü,csak azok mosolyognak rajta akik soha nem tesztelték)
Nekem is 3 kesztyű van... a Nagyon nyári mugen 1 normál protikkal mugen, és még van még 1 normál protis... ha nagyon hideg van az kicsit melegebb
Jövőre meg nézek valami normális kordura nacit, mert ez eltáncol protistul a térdemről... Pedig méretbe jó.. Sőt 1 kiadós ebéd után már kicsi is
Azt még kéne vennem.
Pont nemjó a pár 20-ezres spyke-m.
El kéne adni.Eccerően az a szerencsétlen nem nyúlt meg.
És pont kényelmetlen.
Spidit nézek.Elvileg az nagy kezekre való.
http://youtu.be/_SgqJVIAZU4
Kit érdekell minek néznek ha nekem jó
Engem valahogy sosem zavart, hogy nem tűnök normálisnak
Többen megnéztek engem mint akármelyik vitrint!
Meg akkor se néznek normálisnak mikor a kellemest kötöm a hasznossal és egy jó motorozást összekötök a csekkbefizetéssel a postán...
+hozzá a markolatfütés kb ugyanennyi Fr-töl.
(qrvajódolog,10fok körül sem kell a böszmevastag télikesztyü,csak azok mosolyognak rajta akik soha nem tesztelték)
Az én nyárim is bírja a kiképzést... Én tuti most vagy 3-4 évig nem veszek kesztyűket!
Max sisakot
A többi 1 darabig kitart!
Eddig 0,16 Ft/ km költséget jelent ez
Jövőre meg nézek valami normális kordura nacit, mert ez eltáncol protistul a térdemről... Pedig méretbe jó.. Sőt 1 kiadós ebéd után már kicsi is
Futkosónak nyárra van egy cross kesztyűm.
Elb.szna valaki, több ruhapénzt kéne a biztosítóból kicsikarni, mint járműértéket..
Az meg a másik ha esek és levágja rólam a mentős.. nem a sérülésbe halok bele hanem szívrohamba...
Mint én.
Pont nemjó a pár 20-ezres spyke-m.
El kéne adni.Eccerően az a szerencsétlen nem nyúlt meg.
És pont kényelmetlen.
Spidit nézek.Elvileg az nagy kezekre való.