Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem fogod megbánni.
Ha lesz pízem elpöfögök arra.
Itt is jártunk a nyáron+itt aludtunk+mentünk csomag nélkül föl-le+ videó végén az alagút után jött a java!
http://youtu.be/_SgqJVIAZU4
Önzőség hedonizmussal társítva! Legjobb!
Van benne valami!
Kit érdekell minek néznek ha nekem jó
Talán igényed volna, hogy normálisnak nézzenek?
Engem valahogy sosem zavart, hogy nem tűnök normálisnak
Néztek is furán tavaly mikor bőrszerkóban végig mentem a Visegrádi várban.
Többen megnéztek engem mint akármelyik vitrint!
Meg akkor se néznek normálisnak mikor a kellemest kötöm a hasznossal és egy jó motorozást összekötök a csekkbefizetéssel a postán...
nekem a loch-ness.......állat
Én alapban fura vagyok.............Nem vettem észre különbséget.
nekem a ruházat csúcsa mindíg is az arlen-ness marad...
ha csizmában mész valahova -ami ugye a bőr gatyához meg a dzsekihez passzol-az eleve kölcsönöz egy olyan testtartást és járást ami elég fura.
az ixs kesztyűm 3 szezon alatt totálisan szarrá ment....A shox-os egyenlőre kényelmes a tartósságot majd meglátjuk.A kabátom és a nadrágom alapján sokáig jó lesz.
Vanucci kesztyümet jópár éve nyüstölöm,alig látszik rajta,nagyonakcijósan asszem 10eFt körül volt .
+hozzá a markolatfütés kb ugyanennyi Fr-töl.
(qrvajódolog,10fok körül sem kell a böszmevastag télikesztyü,csak azok mosolyognak rajta akik soha nem tesztelték)
Az a jó kesztyű!
Az én nyárim is bírja a kiképzést... Én tuti most vagy 3-4 évig nem veszek kesztyűket!
Max sisakot
A többi 1 darabig kitart!
Kezdem érezi hogy tenyérnél vékonyodik,a színe kifakult,lötyög mint a gatya és ha sokat van rajtam a bőröm kezd a tenyeremen foszlani.
Nekem nem hajlandó tönkremenni a nyári bőrkesztyűm, pedig túl van az 50 000. kilométerén jócskán..
Eddig 0,16 Ft/ km költséget jelent ez
Gondolom az ilyet induláskor itthon felveszik Kínában 1 hónap mulva meg le.
Nekem is 3 kesztyű van... a Nagyon nyári mugen 1 normál protikkal mugen, és még van még 1 normál protis... ha nagyon hideg van az kicsit melegebb
Jövőre meg nézek valami normális kordura nacit, mert ez eltáncol protistul a térdemről... Pedig méretbe jó.. Sőt 1 kiadós ebéd után már kicsi is
Lassan kinyírom a 2. éves shoxos szaromat..............fincsi már a belseje.
Futkosónak nyárra van egy cross kesztyűm.
Én 3. kesztyűnek valót kerestem. Úgyhogy rendeltem egy nyári futkorászós ICON pursuitot. Rendeltem, mert csak lóbaszó méretben voltak készleten
Nekem többe van a motoros ruházatom összesen,mint amennyibe a motort hirdetem...

Elb.szna valaki, több ruhapénzt kéne a biztosítóból kicsikarni, mint járműértéket..
de mit tud 500eHuf-ért itt az a kérdés!
Az meg a másik ha esek és levágja rólam a mentős.. nem a sérülésbe halok bele hanem szívrohamba...
Ez szerintm ilyen túrabubusoknak való...............nem matőröknek.
Mint én.
Az kicsit se lenne beteg.. ha én vennék ilyet és az 500-ason használnám... akkor lenne kb 1.2 milla az értékem XD motorostul
Azt még kéne vennem.
Pont nemjó a pár 20-ezres spyke-m.
El kéne adni.Eccerően az a szerencsétlen nem nyúlt meg.
És pont kényelmetlen.
Spidit nézek.Elvileg az nagy kezekre való.