Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tényleg elindulok.
ahhoz a leghasznosabb,na meg pl tegnap amikor a vágott slickkel mentem jégen.de sok esetben hasznát veszed szerintem. túragumival nincs is akkora jelentősége közúton,nagyjából tapad az mindenhol.de a pályaguminál nagy a szórás közúton,egyszer tapad egyszer nem,jobb a kanyar elején tudni erről mint utána sajnálni..ráadásul az aszfalt is különböző hőm.értékeket vehet fel a légköri hőm-től "szinte" függetlenül,és ezt nehéz megbecsülni.szerintem hasznos kütyü ha valaki forszírozott tempóba megy.nálam egy szintre került az olajhőmérővel,több hasznát venném mint a víznek..
SV 650/1000 plexi 9000Ft postával. Elérhetőség az adatlapon.
ők tudják,
Pályán a tizedmásodpercek hajszolása közben számít a helyesen beállított guminyomás amihez kell a pontos info.........Zsé már készül az amatőr kupás szereplésre és Kalev csak szeretné a példáját folytatni.
a verseny körülmény az más,de gondolom utcai körülmények között senki sem áll neki a futóművel variálni a gfumi hőmérséklet miatt
Csak azt tudnám miért jó méricskélni a gumi hőmérsékletet?Ilyenkor hideg a gumi nyáron meleg.Változtatni nem tudunk rajta akkor meg mink méricskélni.
Felesleges parkolóban használt giccs.
Mivagyokén?

Rossi hogy kelljen ez az információ a túlélésemhez?

Én inkább beruházok egy kiyo laserpro 3-ba.Az megéri.
de gondolom az nem mutat rádióhullámosan real-time gumi hőmérsékletet ilyen hidegben pedig jó dolognak tartom,csak kicsit elszomorít a 170 dolláros ára
Nekem adtak a kompresszorhoz.................igaz az újonnan volt 24e.
De fel is fújja.

Asszem aldi termék és sárga.
én is akarok
megjött a guminyomásmérő, realtime mér nyomást (bar psi, kpa) és hőmérsékletet (C, F)

nagoyn tetszik

link

20ért jött használtan kéz alatt
isten engem úgy segéljen, meghívhassalak titeket az alpokba szerpentinezni
Egy tippet kaptam javításra. Ha beválik szabadalmaztatom.
értem a humorod
Hentikém eccer vidd el pályára.
Persze.............mert a túrázás a lassú egyenes vonalú mozgásról szól.
ne gúnyolódj, nem szép dolog
Na végre, csak ráébredtél, h mi való neked
igazából Te erre születtél
vazz, én sem nyúltam még ahhoz amit odaadtál .... ....pedig jó lenne az sv-re, na a két ünnep között felaplikálom oszt meglátjuk....
Tegnap járattam félórát......jó is az...
nem túrázni akarok, rájöttem, h sz@rok rá...

kanyarogni akarok, meg szálguldozni
az jo majd elkerem alkalomadtan.
de, akad itt a garázsban valahol.
Apropó nem maradt egy pár lepukkant fékbetéted?

Próbázni kéne a nyergeket meg a folyós gixxer munkahenger javítását.

Össze kéne egy működő rendszert raknom hogy folyik e vagy nem.
Most mitcsináljak.............hiába parancsoltam nem lett jóidő.