én is kipróbáltam, vagyis nem volt más választásom h egész évben semmi, aztán nagytúra.A túráig ok, de utána letenni a mocit na az a b+...
asszem Lallernak volt fent a 2ct, vagy Májkinak és ők is dícsérték.Az biztos, h az M5 hidegebb időben, nyálkás úton sehol sincs az M3 stabilitásához képest
finoman kell menni,sokat lehet vele spórolni (csak nekem nem éri meg,ennyi erővel autózhatnék is..)
ismerőseim már mind azt csinálják hogy egész évben (!) szinte semmi és nyáron 3 hét,nagy túra.de ki bírja ki addig..nehéz lemondani a dolgokról az biztos
nem baj,lehet 5 év múlva már csak babettával tolom,de akkor sem lehet feladni
Úgy néz ki a gyári qualifier megdöglik elöl KB 1-2e alatt tavasszal...........megvan a pótlásnak a 211 GP................hátul meg szinte új az előző tulaj által felrakott pirelli rosso.
Ha elkopik szezon közepére...............remélem nem...............akkor megveszek 12-15 körül egy használt pályázott valamit és kanyec a szezon 10-15e Km-ének.
Nincs most és a közeljövőben sem lesz 60-70e-rem új gumira.
Tavaly még volt.
1. Michelin Pilot Power 2CT
2. Continental SportAttack
3. Dunlop Qualifier 2
4. Pirelli Diablo Rosso
... stb egy motorrevü teszt szerint.ebben volt pálya,víz,szerpentin és kopás alapján értékelve mind,4000km-en.nem jelent semmit,de nekem megnyugvás (és alá tudom támasztani ).ja és valamivel olcsóbb is a rossonál
jöhet.
nem vagyok a michelin reklámembere de pp2ct
tesztelve:körversenyen, dragversenyen, túrán, szerpentinen, hidegben, melegben, esőben, végsebességen, alapjáraton. nem tökéletes de elég közel van hozzá ha ilyen "mindenes" a stílusod.
bár v2re lehet más kell
mi az a jelképes összeg?
köszi az ötletet,majd nyitott szemmel fogok netezni.
egyébként meglep ez az m5 dolog egy kicsit.ezt milyen kategóriába sorolják?nekem csak racetec k2 volt metzelerből,hidegben a p.power alázta,melegben ugyanott voltak
trehány vagyok..............momentán leszarom...........................az az euroringi egyetlen pályamenésem ahol 2 perc alatt nézelődtem körbe nem igen jogosít fel arra hogy vadul sasoljam a guminyomást meg a hőfokot.
Örültem hogy körbementem.
vaterázz, hátha felbukkan még egy ilyen áron...ezt itt a sportmocin ütöttem le, durván lealkudva...utólag beláttam, h még többet lehetett volna alkudni, mert a srác 1 percen belül válaszolt az emailre...
a guminyomásmérő realtimeban pályázáshoz jó, h az ideális guminyomásról és hőmérsékletről pontosabb adataid legyenek.Zoli pont te nem látod be, h mennyire hasznos cucc?
vettem anno louis-os mérőkét is, de ahhoz sapka leteker, rádug, pittyeg, leolvas...túl macerás amúgy eladó valami jelképes összegért
miért ne állnál neki utcai körülmények közt a futóművel babrálni?!ne a lustaságra fogd, hanem valami jobb indokra... neked nem lenne jobb a pl. jobb úttartás?biztonságosabb terelgetés?
kalev, nekem az m5 is csúszik, pedig nem sportgumi...cserébe viszont nyáron tényleg g*ci jó , 6000km van benne és 3.0mm a közepén...
ezt aláírom,de a pp2ct-t nekem is elég jól megette,a supercorsával karöltve.eggyel "túrásabb" kategória kell ezeknél.neked mennyit ment el a pr (2?) hátul?
viszont remélhetőleg kibírja a nyári túrámat,ellenben vetélytársaival
ez is szempont.bár láttam egy túrát most,a srác a topcase-re rakott fel egy 190es pacskert,mert a busa nem bírta ki a nyaralást 1gyel
PR-el az a baj hogy többször majd pofára estem vészféknél (majd kirántotta alólam a gépet) egész eccerűen azé mert a közepe túl kemény.
A kopásállóság miatt.
Rájöttem hogy ha tartod a kormányt még nem esel el de csúúúúszik.
Az oldala meg tart mint atom.
szerintem azért mert nincs értelme sport guminak
nem fogsz vele üzemi hőfokot elérni,nem fog tapadni,pedig azt várod,nincs vízelvezetése,csak tökéletes,száraz,kátyúmentes aszfaltra tervezték.a sort még folytathatnám.én is csak azért nem szedem le,mert nagy túra már nem volt betervezve,és pályán illetve gyorsulási versenyen ez volt jó.csak még nem kopott el teljesen.de ilyen időben felér egy harakirivel a használata.azért a kis pluszért,amit nyáron,melegben,szárazon,jó aszfalton tud nyújtani egy sport gumi,azért beáldozni minden mást nem éri meg.én is pilot road 3mal kezdem a következő szezont..még a pp2ct sem az igazi,pedig az már teljesen közútra van.nem akarok ebből vitát,csak régóta furcsának tartom hogy mindenki megkeresi brian-t hogy adjon neki tapadós félig versenygumit,mert évi 1szer felmegy a ringre.szóval a biztonságos pályán lesz egy biztonságos gumija,cserébe az egész évet a veszélyes közúton egy veszélyesebb gumival motorozza le őszintén ki az aki nem versenyző de kihasználta 100%-ig a "túragumit" a ringen?
(nem kell egyetérteni csak hangosan gondolkodtam )
Csak tudnám hogy mé él az a sztereotípia hogy a túrás csak kőkemény túragumival megy?
Életemben eccer vettem pr2-t mert sokáig birta és volt rá keret.............Ezt is csak azért mert kiszámolva a futást és a bekerülést ugyanott vagy mint a használt sportguminál csak eccerre adsz ki sok pénzt nem sokszor keveset.
De a jövő szezont ahogy látom nem lesz egyszerre 70 rugóm gumira meg a gép is erősödött én se vagyok már annyira lassú így marad a D211-GP.
de egy kicsit optimista vagy
ha 1000ft lesz a benya,akkor inkább sátorban fogok lakni egész évben h beleférjen a motorozás
jövőre remélem kibírom legalább június végéig
én is kipróbáltam, vagyis nem volt más választásom h egész évben semmi, aztán nagytúra.A túráig ok, de utána letenni a mocit
asszem Lallernak volt fent a 2ct, vagy Májkinak és ők is dícsérték.Az biztos, h az M5 hidegebb időben, nyálkás úton sehol sincs az M3 stabilitásához képest
ismerőseim már mind azt csinálják hogy egész évben (!) szinte semmi és nyáron 3 hét,nagy túra.de ki bírja ki addig..nehéz lemondani a dolgokról az biztos
nem baj,lehet 5 év múlva már csak babettával tolom,de akkor sem lehet feladni
Ha elkopik szezon közepére...............remélem nem...............akkor megveszek 12-15 körül egy használt pályázott valamit és kanyec a szezon 10-15e Km-ének.
Nincs most és a közeljövőben sem lesz 60-70e-rem új gumira.
Tavaly még volt.
2. Continental SportAttack
3. Dunlop Qualifier 2
4. Pirelli Diablo Rosso
... stb egy motorrevü teszt szerint.ebben volt pálya,víz,szerpentin és kopás alapján értékelve mind,4000km-en.nem jelent semmit,de nekem megnyugvás (és alá tudom támasztani
nem vagyok a michelin reklámembere de pp2ct
tesztelve:körversenyen, dragversenyen, túrán, szerpentinen, hidegben, melegben, esőben, végsebességen, alapjáraton. nem tökéletes de elég közel van hozzá ha ilyen "mindenes" a stílusod.
bár v2re lehet más kell
ezeröté acciósan?
úgyhogy, ha az m5 lekopik, még nem tudom milyet fogok felrakni, de megpróbálkozom egy sportosabbal...
köszi az ötletet,majd nyitott szemmel fogok netezni.
egyébként meglep ez az m5 dolog egy kicsit.ezt milyen kategóriába sorolják?nekem csak racetec k2 volt metzelerből,hidegben a p.power alázta,melegben ugyanott voltak
Örültem hogy körbementem.
a guminyomásmérő realtimeban pályázáshoz jó, h az ideális guminyomásról és hőmérsékletről pontosabb adataid legyenek.Zoli pont te nem látod be, h mennyire hasznos cucc?
vettem anno louis-os mérőkét is, de ahhoz sapka leteker, rádug, pittyeg, leolvas...túl macerás
miért ne állnál neki utcai körülmények közt a futóművel babrálni?!ne a lustaságra fogd, hanem valami jobb indokra... neked nem lenne jobb a pl. jobb úttartás?biztonságosabb terelgetés?
kalev, nekem az m5 is csúszik, pedig nem sportgumi...cserébe viszont nyáron tényleg g*ci jó
ez is szempont.bár láttam egy túrát most,a srác a topcase-re rakott fel egy 190es pacskert,mert a busa nem bírta ki a nyaralást 1gyel
A kopásállóság miatt.
Rájöttem hogy ha tartod a kormányt még nem esel el de csúúúúszik.
Az oldala meg tart mint atom.
nem fogsz vele üzemi hőfokot elérni,nem fog tapadni,pedig azt várod,nincs vízelvezetése,csak tökéletes,száraz,kátyúmentes aszfaltra tervezték.a sort még folytathatnám.én is csak azért nem szedem le,mert nagy túra már nem volt betervezve,és pályán illetve gyorsulási versenyen ez volt jó.csak még nem kopott el teljesen.de ilyen időben felér egy harakirivel a használata.azért a kis pluszért,amit nyáron,melegben,szárazon,jó aszfalton tud nyújtani egy sport gumi,azért beáldozni minden mást nem éri meg.én is pilot road 3mal kezdem a következő szezont..még a pp2ct sem az igazi,pedig az már teljesen közútra van.nem akarok ebből vitát,csak régóta furcsának tartom hogy mindenki megkeresi brian-t hogy adjon neki tapadós félig versenygumit,mert évi 1szer felmegy a ringre.szóval a biztonságos pályán lesz egy biztonságos gumija,cserébe az egész évet a veszélyes közúton egy veszélyesebb gumival motorozza le
(nem kell egyetérteni csak hangosan gondolkodtam
Életemben eccer vettem pr2-t mert sokáig birta és volt rá keret.............Ezt is csak azért mert kiszámolva a futást és a bekerülést ugyanott vagy mint a használt sportguminál csak eccerre adsz ki sok pénzt nem sokszor keveset.
De a jövő szezont ahogy látom nem lesz egyszerre 70 rugóm gumira meg a gép is erősödött én se vagyok már annyira lassú így marad a D211-GP.