Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

thx thx akkor lehet azé szopja nagyon a benyát
Gratt szép traktor
Ujjé..............sárga.
Kevesebbet............túl sok neki nem ég el csak a kipufogóban.
Tegnap tulaj lettem:):) annyira jó:)

Szombathelyen egyel több SV:P:):)
magyarul többetkell adni neki benyábol?
Nem.................durrogni akkor szokik ha elégetlen benzin kerül belé a nyitott dob miatt.Át kell állítani a bezin-levegő arányt.
Sziasztok azt szeretném kérdezni,hogy az sv kipufogója azért durroghat mert nincs benne a kipufogó tömítő gyűrű ?
Már ránézésre különbözik a kipufogó hajlásszöge...........tartón és tlán némileg az idomon.
De ezt csak próbával lehet megtudni.
Kalocsán!Te meg ha jól látom Bp-en!Szóval elég messze!
Tényleg erősen hasonló......merre laksz?...az enyém le van véve, fel lehetne próbálni ha gondolod...
Az idomon kellene?Nem tudod esetleg h mit is kéne?Mert sztem az SV és a TL blokkjának az alsó részei között nem lehet túl nagy különbség!
Szerintem nem.Faragni kell.
Ugyan ilyen eke hasidom érdekelne engem is Suzuki Tl1000S-hez!Szerintetek jó lenne az SV1000S hasidomja rá az SV konzoljaival együtt?
Eladó 03 utáni SV-hez tankbőr,gyári eke idom és egy pár sport lábtartó konzol,ha kérdésed van csörögj 06705850436.
Eladó SV 650-hez 02-ig ÚJ FREN TUBO első hátsó fékcső szett,ha kérdésed van csörögj 06705850436.
Eladó SV 1000-hez egy undertail beépitett ledes indexekkel,fokozat jelző és két pár ÚJ MIKRON dob e-betüs jelzéssel,ha kérdésed van csörögj 06705850436.
hagyd szegény kengurukat, kell nekik a saját bőrük. Te sem örülnél, ha valaki megnyúzna hogy kesztyűt csináljon belőle
Azt teszem.............már a 3. kengurut nyúzom meg.................de még mindíg csak két pár kesztyűre jutott bűr.
akkor dógozzál vazze
Inkább izzadnék mint a sörösló.
semminek nem tudsz örülni, legalább nem sülsz meg a bódéban
Szerda 11 után,ködös,hideg,szar idő.
Hellóka! Na mivan mi?

hadd örülöjön Laller a kenguruknak, családdal kimenni 0 esély

bár, ha rászakadt a lottó ötös 2mrd-ja, akkor más a leányzó fekvése