Motul 5100-at szokták itt javasolni, hogy az vált be sok rutinos SV-tulajnak. Nekem Castrol Act Evo extrám van, kicsit talán olcsóbb, de semmi bajom vele. Neten van minden, bárhonnan rendelhetsz. Szhelyen viszont a Suzuki szalont nem ajánlom:s
Sziasztok. Az utolsó néhány motorozás alkalmával figyelmes lettem egy nyikorgó hangra. Olyan mint egy rozsdás lánc hangja, de elég enyhe. 30-40-es tempónál mikor kigyorsítok csak akkor lehet hallani. Alapjáraton és ha üresben túráztatom akkor semmi nyekergés. A láncot kizártam, mert megemeltem a seggét és kézzel pörgettem a kereket, de nem nyikorog, meg amúgy is szinte új a lánc. Lehet hogy a vezérműlánc nyikorog? Bár annak kéne akkor is, mikor üresben pörgetem. Pénteken cserélek olajat, lehet azzal megoldódik. Egyébként egy vezérműlánc csere mibe fáj? D.I.D. láncot találtam 12-13 körül.
Vizes polírpapírt ajánjok a leömlőhöz 800-1200 közöttit, szépen lehozza a retket, igaz utána a melegtől ismét aranyszínűre színeződik, de lényegesen jobban néz ki, és tisztán tartani is egyszerűbb lesz utána Pasztákkal meg mindenféle fémtisztítóval próbálkoztam, felesleges pénzkidobás volt, ez a tuti
szürőt rendelni netről vagy (hát itt szhelyen márkakereskedés?)
raktam fel régi mocikról képeket csak profilhoz nem fotóalbumhoz..:D
tegnap megvettem az sv-t
mameg sikerült eladni ahogy a barátnőm mondja a MöZit
milyen olajat ajánlotok a sárgaságba?légszürőt néztem az nemolyan vészes még,de olajat az szeretném lecserélni mindenképpen,
Bocsi az ekezetek miatt de telon nemtok irni szal bocsi
sv-s gurulás valamikor?:D
Érdeklődnék,tudtok valamit erről a vasról?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_1000_s-5322
198