Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ültél a mocikáján...jaj te kisz hamisz
NEM...azon én is ültem és határozottan motor.....
csak mert mocijuk a buziknak van.....az embernek meg SV...
neharagudj:) de igen:)

még hozzá kell szoknom a gondolathoz
Nekem is mocikam van.
mociii?....nem SV-t vettél?
elhiszem:) jajj legyen már itthon a mociii:)
Na hallod........az evek meg a tapasztalat.
mondjuk éncsak a matricát szurtam volna ki
hű ti aztán vágjátok a témát::D:D
Hu vaze ezért már érdemes volt betérnem ide Valóban megnéztem igazad van sőt az első sárvédő hegesztett látszik a használt motor képein.. Kösz még egyszer
a hűtője S-es az tuti, a többinek Zoli a szakértője
Nincs matrica a faran (s-esen a fejidomon van n-esen a faron),a fektartaly s-es es hazi takolmany a lampakonzol.
Honnan tudod hogy s -es volt Ez már jó tipp kösz
Szép kék..............fura kipufogó de ha tetszik nekem jó................tuti törött S-es volt.
Hali, sziasztok egy kérdésem lenne hozzátok mint szakértőkhőz (Ki ha nem Ti értenétek ehez) Kinéztem a hirdetések között egy sv-t Tudnátok erről a típusról -motorrol valamit mondani? Technikailag ill mire kell odafigyelni. Ill ezt érdemes megnézni?
Kösz
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Miért ne használhatnád?....csak annyit írtam, hogy mindegy mikor cseréled főleg ha néha előveszed...
Miért ha cserélem akkor télen inkább ne használjam? Azért közbe elvinném egy körre, ha száraz hideg van. Bár a múltkor mínusz 3,5-ben csak úgy kopogott az első teló. Az nem szereti a hideget. Ja tényleg, tavasszal viszem hozzád első teló olajcserére.
ahogy érzed....mondják, hogy a régi olaj savas hatása miatt érdemes ilyenkor cserélni, de igazából a mai olajok szerintem 2-3 hónap alatt nem okoznak kárt.......ha évekig maradna benne akkor igen(olyat láttam már), de ennyi idő alatt ........nem beszélve arról, hogy nem kell leállítani télire ...havonta 1-2 kör jót tesz neki...
Akksi már kint, hűtővizet természetesen megmérettem. Az olaj témában meg amúgy megoszlanak a vélemények, ezért kérdeztem.
Ha cserés most,akksi kivesz,szobába betesz néha tölt,fagyálló ellenőriz.
Téli tárolásról kérdés. Az olajam cserés mindenképp, csak az a kérdés hogy most vagy szezon előtt érdemes? Fedett és zárt helyen van tárolva télen, de nem fűtött. Tehát mondjuk a környezeti hőmérsékletnél csak pár fokkal van melegebb helyen.
Hali ööööö 1 és 2 fokozatban gázelvételkor puffan lángot is tol
Mikor durrog? Állandóan ,vagy gázelvételkor motorféken?Hidegen ,melegen? Azért érdemes lenne a szelephézagokra is ránézni!
okés zsokés köszönöm a segítséget ! Bács megyei vagyok de van mühely itt is !