Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fingom sincs
De szerintem Sanyi 80 alatt megoldja a helyrepofozást
És húszé adják?
Mer akkó megyek.
Őőő van egy 1.3sedan suzka a pemübe... nem tudom mennyiért dobják el. Lejárt a műszaki és kb 80e kell rá költeni és akkor jó ideig elmegy. Megérdeklődjem Hétfőn?
Annyiért nem............igazából annyiért én is vennék oszt már szórnám bele a gázszettet.
Ha lenne pízem.
Így lehet csak tankolok 5 rugóért.
100000 a határ mert ugye van átírás is......mondjuk a neten 1 óra alatt vagy 50 hasonlót találtam amiből párat fel is hívtam így valami lesz, de ha van valakinek hasonló adottságú az szóljon, még nem vettek....
Puntó?

Bár drágán adom.
vasárnap.... ....holnap favásárlás.... ....bár vasárnap meg autóvásárlás lenne.....tényleg, nem tud valaki valamilyen igen olcsó melósautót?......a lányoknak kéne valami 4 ütemű varnyú, trabi, maruti stb.....
Kedvem lenne..................időm nemigen............csak délután.
valakinek van kedve holnap megnézni, hogy nyitva van-e Dobogókőn a hagymászsíroskenyér árus?
Én se vagyok nagy indexfan de néha megszokásból buzerálom.
Meg elvileg vizsgán kell................speciel nézték a mostanin.
..mert szted az index motoron ér valamit? Szinte soha nem használom
Az6 egyik legfeleslegesebb tyuning a ledes index és egyéb izék.
Úgyis törik ha dől a gép.Akkómeg minek drága pízen mikor adnak a géphez ingyé.
...és miután elütöttek jogosan kapsz büntetést is.
Tapir anno sokat ment elöttem ilyen lámpával,tényleg gáz.
A gyakorlatias meg hogy nappal úgy basznak el egy balra kanyarodásnál mint a parancsolat a félvak autósok.
a rövid válasz, hogy műszakiról kivágnak vele, mint macskát sz@rni.

a hosszú válasz, hogy nem felel meg a 6/1990 évi KöHÉM rendelet 63. § (3) pont b., bekezdésének, miszerint az oldalkocsi nélküli motorkerékpár hátsó irányjelző lámpáinak átvilágított felületének a belső szélei egymáshoz 0,24 méternél közelebb nem lehetnek.
Cáfoljatok meg, de Én úgy tudom, hogy nálunk nem elfogadott a lámpába integrált index! !?
igen csendes ma a forum....)
Sziasztok. szeretnék a motorba egy http://viewitem.eim.ebay.hu/LE... szóval egy ilyen hátsó lámpát az a kérdésem, hogy kell e valami átalakító kütyü? Vagy csak összkell dugni ugyanúgy mintha külön lenne az index és a féklámpa? És átengedik e a műszakin így a motort?
Lánckerék helyén, már néztem. De említettem, hogy csak menet közben jön a hang emelőn sebességben járatva (úgy pedig jobban meg tudom hallgatni) szépen jár.

tsanyi: Amúgy is terveztem, beszéltünk is róla hogy tavasszal megyek hozzád első teló olajcserére, esetleg ha még akkor is nyekereg megfülelheted.
Debreceni volt a tulaj, ezért gondolom nem ismeritek. Onnan költöztek ide nem messze, Hévizre. Vezérműtengely hiba így jön? Nyikorog egy kicsit alig hallhatóan, de ha megemelem és megjáratom meg semmi nyekergés? Végigkapcsolom a sebességeket, persze nem 6-ig,de nincs is értelme mert 30-40es tempónál hallom csak, és rendszertelen a nyikorgás. Van bent 35ezer km-er. Soknak tűnhet, de ismerve az előéletét (44 éves az ember akitől vettem), nem volt hajtva, azt mondta még esőt sem nagyon látott. A szervizkönyv végig vezetett, sőt garancián túl elvitte a 30ezres szervizre is. 2004/06os gép és 2005/09-ig ment bele neki 24ezer onnan alig használta. Utóbbi 2 évben 2000km ment bele. Azért adta el mert a fiaival hobbirepülőznek, nem motorozik és csak állt a garázsban. Még le is videózta mikor elhoztam, látszott hogy sajnálja amúgy eladni. Na az egészből csak azt akartam kihozni, hogy tényleg nem egy leharcolt gép, sőt. Ja és végig motul 5100at öntött bele, vagyis tudta mi kell a gépnek.
még kurva drágább lesz!
mivárható benzinárba?
ne is mond a benzint....
Huha..............azt ara forgatod amerre menni akarsz.

Amúgy kurvadrága lesz a benya.............ezért is teszem félre..............én max a fagyiról nem mondok le minden másról lehet.
ha nem jön össze a túra pénz arról csak a kormány tehet majd