nem tudom, nekem szokott sikerülni. lehet értelmezés kérdése, én onnan tekerek 2-őt, hogy az olajszűrő tömítése hozzáér a blokkhoz, nem pedig onnan, hogy kézzel már meg van húzva. tehát felpörgetem, ahol megáll onnantól 2 fordulat.
Manual szerinti 2 fordulatot egyszer próbáltam.1,5 után már tekeredett a HF138 háza rendesen.
Eddig mindent kézzel húztam meg.............suha semmi nem csöpögött egy mikronnyit sem.
nekem egy szíjas Betám van, eddig mindig működött. az újat is azzal szoktam felrakni mert a manual szerint ütközés után még 2 teljes fordulat, azt kézzel nem húzod meg annyira.
Olajszűrő fogó.............az a tescos lemezes szar ami már egyszer elszakadt.
De lehet szíjasat (szart sem ér) meg láncosat (az jó) meg univerzálisat (azis szart sem ér) meg szűrőnek megfelelő nagy kerek izét (az profi) Esetleg átdöföd csavarhúzóval (józan paraszti) úgyhogy választhatsz.
Olajcserére visszatérnék egy kicsit. A szűrőt ti hogy veszitek le? Csak mert az user manual-ban egy speckó "csillagfejű" szerszámmal tekeri ki. Vagy ennek lenni kéne a gyári szerszámkészletben?
Valóban S-es modell volt szerintem is, de ha jól számolom 500körül lenne névre írva, jövőre meg ebből a keretből még tankolhatnám a verdát, mert csökkentik a reg. adót ha jól halottam.
Eddig mindent kézzel húztam meg.............suha semmi nem csöpögött egy mikronnyit sem.
De lehet szíjasat (szart sem ér) meg láncosat (az jó) meg univerzálisat (azis szart sem ér) meg szűrőnek megfelelő nagy kerek izét (az profi) Esetleg átdöföd csavarhúzóval (józan paraszti) úgyhogy választhatsz.
Ki kell pofátlanul használni a válságot.
most rakott rá valami speckó versenyféket, meg cserélte a fék+kuplungkarokat...