Busa utan keves lesz........igazi tapasztalat meg meg ket evig varni kell.Ez olyam 30e.Ami utos valamennyire egy egyharmas utan az az 1050-es.deannalk meg csak disz a hatso ulese.
Mert profi volt....
Te és mi nem értünk a szereléshez és a motorokhoz,így nem vagyunk oda valók.
Bár én úgy gondolom Ő(k) is és mi is motorosok vagyunk....
Az korrekt!
Igazából azért kezdtem a Busát átfaragni,mert az volt az egyedüli amiről volt tapasztalat hosszú távon is(800-900km),a forma tetszett nagyon és a nyomaték...
A tied tetszik nagyon,de élőben még nem láttam.
Na majd egyszer,ki tudja lehet a köv.ez lesz....
Nem vészes.
A kopó-fogyó az mind szabvány japán.Olajszűrő 1600.Fékbetét horneté vagy gixxeré kiviteltő főggően.Légszűrő gyári 8500 márkakereskedésben.Olaj KB 4 liter motul 10w40.
Minden más tuningcucc ebay KB átlag japó árakon.
Gyári beszerzési forrás gykorlatilag mintha suzukit vennél márkakerekedésben tehát drága de az mindenhol drága.
A posta Anglából az húzós ha nagy értékű a cucc.
Egy vezérműlánc feszítő pl 23e forint volt gyári újként.
De van tank ebayon KB 50e-ért.Teló előre jó bele a 600 RR telópárja és még sorolhatnám.
Gyakorlatilag egy mostani 600-as japán verda fenntartási költségeire számíthat az ember.
10000 KM-es gyári szervízintervallummal.
----és kirobbant egy jó kis dumaparty
Te és mi nem értünk a szereléshez és a motorokhoz,így nem vagyunk oda valók.
Bár én úgy gondolom Ő(k) is és mi is motorosok vagyunk....
Igazából azért kezdtem a Busát átfaragni,mert az volt az egyedüli amiről volt tapasztalat hosszú távon is(800-900km),a forma tetszett nagyon és a nyomaték...
A tied tetszik nagyon,de élőben még nem láttam.
Na majd egyszer,ki tudja lehet a köv.ez lesz....
A kopó-fogyó az mind szabvány japán.Olajszűrő 1600.Fékbetét horneté vagy gixxeré kiviteltő főggően.Légszűrő gyári 8500 márkakereskedésben.Olaj KB 4 liter motul 10w40.
Minden más tuningcucc ebay KB átlag japó árakon.
Gyári beszerzési forrás gykorlatilag mintha suzukit vennél márkakerekedésben tehát drága de az mindenhol drága.
A posta Anglából az húzós ha nagy értékű a cucc.
Egy vezérműlánc feszítő pl 23e forint volt gyári újként.
De van tank ebayon KB 50e-ért.Teló előre jó bele a 600 RR telópárja és még sorolhatnám.
Gyakorlatilag egy mostani 600-as japán verda fenntartási költségeire számíthat az ember.
10000 KM-es gyári szervízintervallummal.
Alkatrész ellátás ha kell van hozzá?Drága,- occo?