A motorszerelés topicban egy villamosmérnök srác írt egy érdekes hsz.-t az állandóan tönkremenő fesszabokkal kapcsolatban.....Neki is elszállt néhány mire szétszedte és bevitte a cégük laborjába vizsgálgatni a generátort mire kiderült, hogy amikor nagyon felmelegszik akkor az egyik tekercs zárlatos lesz és az terheli túl a fesszabot....megtekercselte és azóta jó...ha ilyen hiba van arra otthon, de még sima szervizben sem lehet rájönni ha csak nem rakjuk forró olajba és úgy méregetjük ki.......lehet, hogy igazából ez áll a régi suzukik állandó fesszab problémája mögött....
Dipshit! a legjobbak a 80-as gépek az tuti.....teljesen más a karakterisztikájuk, és tudni kell bánni velük.......én nagyon sokat köszönhetek az enyémnek, és a lényeg tényleg az utazás.......viszont nekem szerencsésen egy év kapirgálás után alakult úgy hogy le tudtam venni egy másik motort,úgy hogy ezt a KATANÁT nem sürgős eladni......
Szeva Dips...... HIdd el,hogy jön a tavasz és állandóan azon jár az agyam,hogy a Katanával kell menni egy jót.....de az sv már megbízhatóbb és nagyon nagy távokra fogok menni....remélhetőleg...pusztán a józan ész vezérelt....de a Katinka úgy néééz ki családban marad .,öcsém viszi tovább :D
az biztos ,hogy nekem az FZ1 nem alternativa a Fzs után...
Majd még meglátjuk mit hoz az élet....
Kardba sem kell döljek a fazer 1000 miatt...
Megnézzük a busmanod aztán majd alakul,hogy merre tovább
és sikerült most lepucerálnom a kipuf leömlőt így jólnézki MOST,de ez a 8perces munka havonta belefog férni:)
Ma jó idő van mész a 3 kerekűvel?
az a beszélgetés volt...
De mindegy
Sziasztok
Majd még meglátjuk mit hoz az élet....
Kardba sem kell döljek a fazer 1000 miatt...
Megnézzük a busmanod
Sziasztok...
Erre felhuzta az orrat.
Pedig ez spec teny.
azért az erő nem minden...