Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kitóltam a 3 kerekűt.Kaja után próba...................de már most nem kopog az fix.Ha az oalj sem folyik sehol totál siker.
04.07 feliratkozva egymás alatt
meg folyik a t1 es pancsi váltószerelése:)de hamarosan kész:)csak lenne meg rá a műszaki:)
húdejóidővan:) kerültem is egy kört barátnővel, kemény 30-40km-t:D:D de ilyen hidegbe elég,:)

és sikerült most lepucerálnom a kipuf leömlőt így jólnézki MOST,de ez a 8perces munka havonta belefog férni:)
Vettem most egy blokkot a 3 kerekűbe, fene tudja, hogy jó-e, majd kiderül valamikor....
A motorszerelés topicban egy villamosmérnök srác írt egy érdekes hsz.-t az állandóan tönkremenő fesszabokkal kapcsolatban.....Neki is elszállt néhány mire szétszedte és bevitte a cégük laborjába vizsgálgatni a generátort mire kiderült, hogy amikor nagyon felmelegszik akkor az egyik tekercs zárlatos lesz és az terheli túl a fesszabot....megtekercselte és azóta jó...ha ilyen hiba van arra otthon, de még sima szervizben sem lehet rájönni ha csak nem rakjuk forró olajba és úgy méregetjük ki.......lehet, hogy igazából ez áll a régi suzukik állandó fesszab problémája mögött....
Mire szegény rájött....................láttad az eredményt. Amúgy ja.

Ma jó idő van mész a 3 kerekűvel?
kell 1 akkufesz ellenőrző készülék, meg egy tartalék feszstab és ennyi.
Dipshit! a legjobbak a 80-as gépek az tuti.....teljesen más a karakterisztikájuk, és tudni kell bánni velük.......én nagyon sokat köszönhetek az enyémnek, és a lényeg tényleg az utazás.......viszont nekem szerencsésen egy év kapirgálás után alakult úgy hogy le tudtam venni egy másik motort,úgy hogy ezt a KATANÁT nem sürgős eladni......
Hát a megbízhatóságról Kopasz azé tudna mesélni.
Szeva Dips...... HIdd el,hogy jön a tavasz és állandóan azon jár az agyam,hogy a Katanával kell menni egy jót.....de az sv már megbízhatóbb és nagyon nagy távokra fogok menni....remélhetőleg...pusztán a józan ész vezérelt....de a Katinka úgy néééz ki családban marad .,öcsém viszi tovább :D
joccakát!
akkor egyről beszélünk...
az a beszélgetés volt...
De mindegy ...
Sziasztok
az biztos ,hogy nekem az FZ1 nem alternativa a Fzs után...
Majd még meglátjuk mit hoz az élet....
Kardba sem kell döljek a fazer 1000 miatt...
Megnézzük a busmanod aztán majd alakul,hogy merre tovább
Köszönöm a beszélgetést,felébredt a gyerek úgy hogy mennem kell mert apás...
Sziasztok...
na az nem en voltam......csak mondtam hogy a karbis hajlamos enyhe gyengulesre magasan.
Erre felhuzta az orrat.
Pedig ez spec teny.
asszem épp velem tagoltad a karbi-befecskendező témát
Hát nem,ezért megyünk az erő után a kényelemre...
ezt szálló igévé és aranyköpéssé avanzsálom!
busa után minden "kevés" illetve gyengének tűnik
azért az erő nem minden...
ha mondta hogy tipli mer atkereszteli a topikot zoli32-re......azt meg nem akartam.
Azt anya nem engedné.......
Egy némelyiknek kifejezetten jó memóriája van
lehet engem csak azért türnek meg mert fazerem van
Az ó,de sajna sokszor igaz...