Átlagosan 650eknek mennyi km után kezdenek elő jönni a bajaik? Mert amiket látok neten eladókat kb 30 000 van bennük, sok az a 30k vagy még bőven sokat elfog menni bontatlanul?
Esetleg tudod mikortól? Fekete vázason nem nagyon láttam toldósat.
Én nekem szerintem nem eredeti a hűtőm, mert a szelepfedélhez egy toldó lemezzel van felfogatva :S
Igen az enyémen van. De az összes többit amit eddig néztem azon nincs. És a másik oldalon van a ventillátor és a hőgomba is. Hirdetésekben, mindegyiken látni kívülről a kupakot.
Sziasztok!
SV650S 2006-os modellen milyen vízhűtő van? Egyből a hűtőn van a kupak, vagy van rajta egy toldó cső, és feljebb van a kupak. Illetve láttam olyat is amelyiken jobb oldalon van a ventillátor, de olyat is amin pont fordítva van, a hőérzékelője szintúgy.
mi köze annak Mo-hoz, hogy valaki okosba valahogy elintézi, hogy a szabálytalan motorja átmenjen a műszakin és később a rendőr jogosan elveszi a forgalmit?
tényleg a rendőr a hülye, meg "sajnos Mo"?
miért kell ez a szöveg?
MINDENHOL így tesz a jó rendőr (ha szabálytalan az ilyen lámpa). nem sajnos, hanem szerencsére...
A rendőr bármibe beleköthet, a végén az lehet hogy bekisér a közlekedési hatósághoz vizsgálatra, nem érdemes velük szórakozni...
Egyéb iránt :) ma meghajtottam az SV-t a "jó" időre való tekintettel, hihetetlen hogy szedi a talpát ez az 1000 V2, sokszor azt se tudom milyen fokozatban vagyok ,de ennek mindegy is ,úgy tol mint egy turbódízel autó :) , észre sem vettem és 120 ról pik pak úgy ott voltam 180 on mikor kielőztem egy "száguldozó" passatost a 7 es főúton , hogy még én magam is meglepődtem, jó lesz odafigyelnem, nem gyerekjáték ez a masina :S
miért ne köthetne bele, a világ bármelyik országában. ha én műszaki után 1 nappal feldobom a slicket + az ilyen - olyan nem engedélyezett cuccokat, attól még ugyanúgy nem megfelelő a közlekedésre, hiába még meg sem száradt a tinta a forgalmiban.
Én nekem szerintem nem eredeti a hűtőm, mert a szelepfedélhez egy toldó lemezzel van felfogatva :S
Viszont dyke motorján nincs toldócső, és fekete vázas.
SV650S 2006-os modellen milyen vízhűtő van? Egyből a hűtőn van a kupak, vagy van rajta egy toldó cső, és feljebb van a kupak. Illetve láttam olyat is amelyiken jobb oldalon van a ventillátor, de olyat is amin pont fordítva van, a hőérzékelője szintúgy.
Nehogy elszabaduljon a pokol
tényleg a rendőr a hülye, meg "sajnos Mo"?
miért kell ez a szöveg?
MINDENHOL így tesz a jó rendőr (ha szabálytalan az ilyen lámpa). nem sajnos, hanem szerencsére...
üdv
Egyéb iránt :) ma meghajtottam az SV-t a "jó" időre való tekintettel, hihetetlen hogy szedi a talpát ez az 1000 V2, sokszor azt se tudom milyen fokozatban vagyok ,de ennek mindegy is ,úgy tol mint egy turbódízel autó :) , észre sem vettem és 120 ról pik pak úgy ott voltam 180 on mikor kielőztem egy "száguldozó" passatost a 7 es főúton , hogy még én magam is meglepődtem, jó lesz odafigyelnem, nem gyerekjáték ez a masina :S