Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huhh.................én már 5500 nál feldőltem vele................nagy baj olt...................csúnya lék az EGO-mon.
És attól, hogy használták......meg kell nézni....
az attól függ, mennyiről húzták vissza 30-ra
Átlagosan 650eknek mennyi km után kezdenek elő jönni a bajaik? Mert amiket látok neten eladókat kb 30 000 van bennük, sok az a 30k vagy még bőven sokat elfog menni bontatlanul?
jaja, én voltam. gondoltam megnézem az esztergomi hambist, de a felhők hazazavartak.
...mintha Lallert láttam volna ma Szentendrén motorozni a 11-esen olyan 3 körül......
na ezt nem tudtam, hogy az újabbakon nincs
Fokozatosan haladok.
Az en 2006-osomon nagyon nem volt toldo pedig s-esnek szuletett es menetirany szerint jobb oldalon volt venti.
Esetleg tudod mikortól? Fekete vázason nem nagyon láttam toldósat.
Én nekem szerintem nem eredeti a hűtőm, mert a szelepfedélhez egy toldó lemezzel van felfogatva :S
Mert idővel elhagyták a toldós megoldást...szerencsére.....
A tiéden látom hogy toldó cső van, de szürke vázas.
Viszont dyke motorján nincs toldócső, és fekete vázas.
Amúgy így sem lehet hozzáférni.
Igen az enyémen van. De az összes többit amit eddig néztem azon nincs. És a másik oldalon van a ventillátor és a hőgomba is. Hirdetésekben, mindegyiken látni kívülről a kupakot.
Az S modellen van toldócső, az idom miatt.
Sziasztok!
SV650S 2006-os modellen milyen vízhűtő van? Egyből a hűtőn van a kupak, vagy van rajta egy toldó cső, és feljebb van a kupak. Illetve láttam olyat is amelyiken jobb oldalon van a ventillátor, de olyat is amin pont fordítva van, a hőérzékelője szintúgy.
Azért van csak sorban 3 henger mi? Nem 4...
Nehogy elszabaduljon a pokol
persze persze, tudjuk
Én pontosan betartom.................érzem a legális sebességet.
valamennyit csal az óra is. Motorja és motoros válogatja/váltogatja, hogy éppen mennyit :)
mi köze annak Mo-hoz, hogy valaki okosba valahogy elintézi, hogy a szabálytalan motorja átmenjen a műszakin és később a rendőr jogosan elveszi a forgalmit?
tényleg a rendőr a hülye, meg "sajnos Mo"?
miért kell ez a szöveg?

MINDENHOL így tesz a jó rendőr (ha szabálytalan az ilyen lámpa). nem sajnos, hanem szerencsére...

üdv
Óvatosan kérem................tessék betartani a sebességhatárok.........................én is mindíg azt teszem.
jah igen..a de most ő a lámpáról írt.. ha jól olvastam.. de mindegy ,mert ahogy enjoy is írta akármibe beleköt ugy is ha akar
A rendőr bármibe beleköthet, a végén az lehet hogy bekisér a közlekedési hatósághoz vizsgálatra, nem érdemes velük szórakozni...

Egyéb iránt :) ma meghajtottam az SV-t a "jó" időre való tekintettel, hihetetlen hogy szedi a talpát ez az 1000 V2, sokszor azt se tudom milyen fokozatban vagyok ,de ennek mindegy is ,úgy tol mint egy turbódízel autó :) , észre sem vettem és 120 ról pik pak úgy ott voltam 180 on mikor kielőztem egy "száguldozó" passatost a 7 es főúton , hogy még én magam is meglepődtem, jó lesz odafigyelnem, nem gyerekjáték ez a masina :S
miért ne köthetne bele, a világ bármelyik országában. ha én műszaki után 1 nappal feldobom a slicket + az ilyen - olyan nem engedélyezett cuccokat, attól még ugyanúgy nem megfelelő a közlekedésre, hiába még meg sem száradt a tinta a forgalmiban.