Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Namivan....................mindenki lapul?
Ha ezres lenne.
Szeva! Nem kő a mocim?
szervusz Brada!
bontatlan alatt a blokkot érted? ne viccelj már :)
egyébként meg tulajfüggő.
Az enyém elfog! :D Amúgy meg 25-ön áll!
örülök, hogy ilyen faca motorom van
Tudom hagyhatnám, de én az a fajta vagyok akinek nem tetszik ha nem eredeti
Huhh.............ha racionális lennék aszondanám hagyd a fenébe.................de nem az vagyok...................régóta vadászok olcsó daytona futóműre...............1-2 már majdnem megvolt.
Azért ha jobban figyelek akkor elkerülhettem volna, ezt a vételt. De majd legközelebb.
Próbálom összehozni, azért a gyárira. Biztos kell majd valakinek 1000-es hűtő
Ne idegeld magad................nincs sérülésmentes motor.Csak ha te raktad össze az elején.
Hát már rájöttem hogy nem. Nekem mindig sikerül kifogni az ilyeneket
Akkor ez sérülésmentes?
Na megtaláltam milyen hűtő van a motoromon. Az 1000-es hűtője van rajta :S Azon van pont fordítva minden, és az alsó fül kijebb van, ezért nem tudták a szelepfedélhez rögzíteni.
Ja...................Bár fogalmam sincs mért örül....................én 28000 nél adtam el.
kommentgenerátorok....
100e-ret bőven tud a blokk azon ne aggódj.Bár hanyag kezeléssel ki lehet csinálni.
MA kerültem egyet az SV vel és elkísért a haverom a DL jével :) jót tett a közérzetemnek ez a kis levegőzés
ha kimélik még a kuplunglamellákat sem kell cserélni 100e alatt.
50e km körül ált a szelephézagoló lapkákat kell cserélni
viszonyításként írtam a 30ezret, arra lettem volna kíváncsi hogy a blokk menyire tartós... meg olyanokat nézek amiken gyári rendszer van, gyári rendszám táblatartó, gyárias állapótúakat, azokat hátha nem hajtották agyon
Nem sok a 30 ezer km.. két három szezon...szerencsésebbeknek kevesebb mint kettő