Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fél órán múlott, hogy nem lett egy 1250-es Banditám ismét... Az orrom előtt adták el
aztán tavasszal nagyobb bőrruhát vesznek ez aztán pörgeti a gazdaságot, csak épp a kínait
Háegészséges.............
Fő az egészség!
Ja meg a térerő!
Floriol,vénusz......................na kukoricása fenomenális.....................pláne csirkéhez............de én csípem azt is mikor a darbolt csirkét füszerezve belevágják egy fazékba rálöknek egy emberes adag zsírt és olyan omlósz lesz.
bármit csak Castrol-t ne
Valvoline durablend,Liqui moly ,Repsol.
sv be motulon kívül mit ajánlotok még?
köszönöm szépen!
A gyíkszarba is jó a 10-40 az esvébe 2,7 liter kell................a másikba passz még sosem volt olyanom de szerintem 3-4 közt.
Zoli, lehetne 2 kérdésem?:)

2004 gsxr 600 motul olaj 10w40 vagy 10w50? esetleg mennyi megy bele?
az sv be meg mennyi is megy bele? szűrőcserével
Hál istennek nem.Szerintem a visszaút környékén telepedtek le.
te meg azt hitted hogy szivességet teszel benzin visszahozásával

...tényleg, remélem csekket nem kaptál!?
Akkor rendesen elszartam a multkori edzéstervet?

izé
én igy edzem magam
ezért vagyok ilyen izmos
Légszűrő akkor nem rossz,ha nem vagy lusta pucolni és olajozni.Ha nem olajozod időnként akkor tönkre vághatja a blokkot a bejutó por.
Egyébként csak akkor ér valamit ,ha az injektor át van írva hozzá.Anélkül semmit sem ér.....
Az iridiumos gyertya felesleges..
fasza akkor maradnak a sima cuccok, szűrőbe van már 16eKm szóval lassan cserés lesz, meg mondjuk a k&n-hez még 4500 az olajzó szett szal drága meló
Sok a macera a szűrővel,ha meg nem küzdesz vele rendszeresen 3 e km-enként átengedi a port.
A gyertya meg drága és minek?
A sima is untig elég.Hamisítják így könnyű szart venni.
Sose volt gondom a mezei mezitlábas cuccal.
köszi Zoli egyik sem és miért nem?
Nem.
kellene légszűrőt cserélnem, megéri a K&N-re beruházni? meg a gyerkátnál érdemes-e az irridiumos verzió?
Mondjuk szeretik tolni, pár km meg sem kottyan nekik pályán sem, talán lassabb kamionokat még előztek is......legutóbb csak azért kellett benzint vinni mert nem az öccse hanem Anita ült mögötte......az meg nem szállna le.....
nem jó, mert este még azt is megiszod aztán lángokat fújsz mint Süsü
Nemelég ha bekészítek benzint egy másfelesbe a hátipakkba?