Röhely de már most is az......................Gyanítom hogy egy hornet teleszkóp-féknyereg az ami gyárilag benne dolgozik.
Az egész gép ami nem gyári dolog hanem beszállítói az japán piacról került bele.Fékek,futómű satöbbi.
A gázkar konkrétan S-es SV-é.
A nissin szállítja a fékeket alul-felül a kayaba a futóművet és még sorolhatnám.
Elvileg a postacég akit néztem neten úgy írta hogy ami nem túl drága 150-160 dollár körüli nem szaroznak hanem küldik tovább.
A kamera ami 130 dollár volt simán jött vám és áfa nélkül.Így remélem megúszom.
Enyhe hajlást diagnosztizáltak rajta.Ez kirázta az alsó rögzítőcsavart amitől folyt a teló és ez ráfolyva a tárcsára szétcsapta mindenfelé.
Emiatt aszittem a féknyereg elszállít.
Szenvedtem az O gyűrűkkel de nem az volt a gáz.
Megcsinálta Laci de mivel ennyi a 600 RR telópár ezt rászórom lesz egy full állítható cuccos radiális nyergekel meg egyenes teleszkóppal.
Végül is minden jó benne van
Az egész gép ami nem gyári dolog hanem beszállítói az japán piacról került bele.Fékek,futómű satöbbi.
A gázkar konkrétan S-es SV-é.
A nissin szállítja a fékeket alul-felül a kayaba a futóművet és még sorolhatnám.
A kamera ami 130 dollár volt simán jött vám és áfa nélkül.Így remélem megúszom.
"Gift" "Special fork for sunday lunch" ?
Viszont egy pár bontott sima telópár a triplába minimum 130-160e.
Enyhe hajlást diagnosztizáltak rajta.Ez kirázta az alsó rögzítőcsavart amitől folyt a teló és ez ráfolyva a tárcsára szétcsapta mindenfelé.
Emiatt aszittem a féknyereg elszállít.
Szenvedtem az O gyűrűkkel de nem az volt a gáz.
Megcsinálta Laci de mivel ennyi a 600 RR telópár ezt rászórom lesz egy full állítható cuccos radiális nyergekel meg egyenes teleszkóppal.
tudom hülye vagyok a mániámmal.
De ennyi pénzért nem hagyom ki.
Azok kicsit kehesek így mennek tartalékba.
pláne ne dieselt
http://youtu.be/Q-W0xzwRQio
160 dollár volt alsó villahíddal.
Aszittem nagyon rámozdulnak.
Nemrég csúsztam le egy hajlott daytona párról mert 75 fontot adott valaki érte.