Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézd meg ezt:
http://www.autoalkatresz.hu/mo...
Nem tudom milyen állapotban van, a képek nem túl jók, de az ezredes Martinnal nagyon szépen muzsikál. Én már régóta szemezgetek vele, csak még mindig nem indítottam el a duplakipufogó projectet
lehet az előző tulaj sosem foglalkozott a hűtővízzel, a radiátor sapkát levettem megnéztem ott megvolt a szinté s a fagyálló képessége is jó, majd rátöltök a tágulásira , lelégtelenítem aztán meglátjuk hogy alakul a továbbiakban.
Azért keresd meg................jó volna meglenne.
Köszi a válaszokat :) remélem tudok rá vigyázni, mert nagyon szépen egyben van :) , a tágulási tartályban lévő vízszint nekem nincs meg, de nem is emelkedett(DRZ-m volt előtte abban volt de annak se változott a szintje) lehet nincs jelentősége. ma felmelegítettem a motort 103 fokig, be is kapcsolt a ventillátor, mostmár azt is leteszteltem.
Jóba vagyok Rolival motoroztunk is együtt :)
A hóbagolyra jönne valaki?...lehet, hogy a jawa nem lesz üzemképes addigra és az SV-vel kell mennem....viszont akkor kéne autó ami hozná a cuccokat...
igen, az invitelesre küldtem, de éppen most küldtem el erre az uj címedre :)
Melyik címemre? az invitel-esre? ha igen akkor ne oda küld, mert azt itt nem tudom most megnézni! Küld az s.csaba@profikomp.hu-ra!
Csao :) irtam egy mailt. Néd már meg kérlek :)
1: Nekem 180-230 között villan be a lámpa
2:
3: Szerintem a szűkítő csak igen barbár módon távolítható el, én a helyedben néznék rá egy nyitott dobot.
4: motobatt, banner- nekem a banner-ral van tapasztalatom (jó, bár nem a legolcsóbb )

Gratulálok a motorhoz! Használd egészséggel!
Jé, mellettem laksz...Gyroli nem ismered? Sárga rági 650-e van. Mivel nem vagy messze ha gondolod átjössz és válaszolok amire tudok......
Sziasztok új SV 1000 tualjként , lenne pár kérdésem , a K4 es gépemen kb hány liternél villan fel a tankol! visszajelző? Van e valakinek szerszámos doboz fedél mert az enyém hiányzik, és hogy a gyári dobból a szűkítő "furuja" mennyire távolítható el nagy roncsolás nélkül? Akkumulátorból tudtok e valami megbízhatót elfogadható áron?
Köszi Sziasztok!
nekem ebben a színben tetszik a legjobban vagy kék vagy szürke de inkább sárga
az actevo normál használattól darabos trutyivá válik
...szoval nem olcsó de legalább cserébe szar
Hát.................ez sárga................mint egy citrom................tagadhatatlan.
Hát ez klassz...............aszittem elment.
Nem adtam el, de érdeklődők vannak... Ha megvettem volna a Banditát, biztos olcsóbb lett volna az SV-m
Van................hogy az a jó izlésficamos ........mérnök..........édes...........

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy gyárilag van sárga sv-650s ?
Köszönöm szépen:)
Kibugásztam.........3,1 liter.
Mi a baj a Castrollal?
Nöm.................fellendítik a konditerem és salátabizniszt.
Esvét eladtad?