Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondhattam volna azt is hogy simán jó az esvé 2 dugósa is de az ezres 4 dugósa jobb a gyíkszar radiálisa mégjobb de a brembo monoblock a legjobb.
Viszont az már snassz lenne.
Az én emberi gyarlóságom hogy vágom a menő mekdönci előtt is mutatós cuccokra.
köszönöm Sándor!
a törzsfejlődést magyarázza a maga alpári példáival ....a lényeg, hogy a fejlődés során mindig jó az ami van, de a jobb méginkább....
na ez most nekem nem világos
Hát nekem az a véleményem hogy a fedett deszkabudi is minőségi váltás a luk a földben és két bokorba kapaszkodás után.És még nem is beszéltem a puha 3 rétegű papírról.
egyébként a gixxer fék sem volt a suzuki szerint nagy szám, mert az új gixxeren már brembó van
Már értem.
Nálam a 3.kép az a galéria 3. képe,ami alatt az áll:

"semmi extra,de megbízhatóan működik az első fék."
Ezt össze kombináltam a fék mániáddal,aszittem azon röhögsz.

Bocsika
megnézem...
Csak azé mert most spec a 3. képen látható tankkitámasztó benzinszint jelzői titulusán röhögtem kétpofára.
hát már megen szegény féket röhögöd.
Ehhez ilyen van.A gixxeren nem ilyen de az nem 1.8m Huf.
Most miről beszélsz?
nem mindenkinek telik 2milla feletti motorra.Akinek be kell érnie olcsóbbal annak jó ez a fék is.
Korar reggel bezuhantam az asztal alá! Aranyos,.....
óóó, de csúnya égés nem tudta, hogy az az emergency hurok felhelyező kézi készülék
Valszeg trabin szocializálódott a cikkíró.
Vanilyen.
Gladius............... , 3. kép aláírás.
Onroad gledius teszt,amúgy nem rossz maga a teszt csak ezt benézte.
az újságban volt nem?....
Van benne ráció.
Ráadásul nyilvánosan..., de szép is volt...
Tank kitámasztó :D ez nem jutott eszembe mert előbb emeltem fel a tankot a légszűrő miatt minthogy a pálcát megtaláltam volna, de a műhelybe könnyen egy gumipókkal megoldottam a felakasztását :)
A tank kitámasztó.....................bár volt róla szó hogy az a benzinszint jelző.
:) ethilén glycol van benne , megmértem minusz 40 C ig jó, rátöltöttem a tartályra ma 2 deci ioncserélt vizet. Ma még neki álltam lebontani a hátsó idomot, jó sok kis patent fogja , félig eljutottam :), tervezem a kis rendszámtartó felszerelését a gépre...jah még egy kérdés, az utas ülés alatti rekeszben van egy hosszú pálca a végén egy karika van hajtva mi a fenére való ez?
Ha nem tudod mi van benne akkor a rátöltés nem biztos, hogy jó megoldás......cseréld az egészet, nem nagy pénz....és aluba valót bele...