Hmm... Majd ráállok a témára ha átírtam meg molyoltam vele.
A lényeg ha szépen kérem postázzák.
Ha mégse és úgy is olcsóbb hogy ottani ismerőshöz postáztatom és ők küldik akkor beleásom magam. Hacsak nem találok itthon bontót. ahol van ilyen.
jut eszembe...
a kis szarosnak nem nyitható a hátsó ablaka de láttam már olat aminek igen és a helye is megvan de itthon nem sok lehetőséget látok alkatrészre. Hogy tudok rákeresni ebay-on? hogy hívhatják azt külföldiül?
Alapból is megy mint a mérgezett egér!
Egyszer haza vittem vele Sógornő Szüleit.
Aztán meg mikor visszavittem nekik. Fúú Fater csak lesett a TDCI Focusból
Ugyan annyit kell majd rá fizetnem mint a motorra és ugyan annyit eszik
Szóval még a keretbe is belefér
Ne is mond!
Meglátok 1 Yarist rosszul vagyok!
Volt olyan nyáron hogy ment előttem 1 mögöttem 1 és még jobbról is be akart sorolni!
Majdnem elsírtam magam Ezek vadásznak rám!
Hátsógumit még tolhatom szinte új,első már beszerezve de ami rajtavan 2-3e-ret még bir.
Vettem egy D211-et előre................ha felfér majd szezonban szórok rá egy 190-es d211-et használtban mert az olcsón megvan.KB 15 rugó.Esetleg valami pirelli pályacucc mivel az van 180-asban is.
Olajra nem kell tökölni mivel 10000 a szervízintervallum így talán szezon végire belemegy a maradék 7000 km.
Ha elindul a szezon a gépjárműadót fizetem ki megy rá egy szivargyujtó (alkatrészek már beszerezve) és egy plexi nekem sem ártana de ha nem lesz rá pénz szánva (kurvardrága a gyári) akkor sem esek kétségbe.
Szerencsére nekem csak hátsógumi meg olajcsere...
A többi csak extra ami nem biztos hogy lesz
Jó lenne újra tudni egy olyan plexit ami volt.
Meg a kormányvégtükör piszkálja a fantáziám... De azt majd meglátom. Így is elég széles vagyok...
Nem rossz így sem...................de majd később.................ez a projeckt csak télen lesz meg jövőre.
Minden cuccot beszerzek apránként lehetőleg jó áron..............és majd novemberben nekilátok szép óvatosban patentre összerakni.
Most simán műkszik a gyárival és nyáron nem szerelni szeretnék hanem motorozni.
A lényeg ha szépen kérem postázzák.
Ha mégse és úgy is olcsóbb hogy ottani ismerőshöz postáztatom és ők küldik akkor beleásom magam. Hacsak nem találok itthon bontót. ahol van ilyen.