neked van igazad, a kis esvé az komár moped kategória.
mekdönci előtti majrécsíknézegetéshez minyima 150 LE kell, szóval nem kell a rizsa, még a nagyesvé is alig rug labdába.
már a háccsógumi is milyen virsli, 180-as bese fér a kisesvébe hátra, komolyan, jó hogy nem szingó gumi van rajt'!
nem mindenki gondolja így
De én nem bírálok senkit.Nekem jelenleg jó egy ilyen erős motor is.Cserén nem gondolkodok.Egyébként kiszámoltam a nekem tetsző motorok átírási illetékét.Nem tetszettek a számok....
legyen legalább 150 lovas mert az alatt nem is lehet motorozni.
Nekem nem kevés 105 kg vagyok.Az én motorozási stílusomhoz nekem elég az ereje.Mellesleg a forgató nyomatéka annyi mint bármelyik 600-as sport gépé,csak 200km/h fölött annyira már nem virgonc.
sziasztok suzukisok! egy haverom akar venni egy sv 650 es 2005-ös körüli évjárat körülit.Mi a véleményetek róla főleg a lóerő-nem kevés az a 73le?A barátom 90kg nem kezdő motoros,egy személlyel menne vele.Köszi a segítséget!Tomi74
olyan szögben áll az eleje mintha egy fazer lenne, ültetni mikor így is meg van rakva a hátulja? hasidom hogy van felrakva? arról nem beszélve hogy az egy 1000res gyárija, színrefújt műanyag elemek..
kinek a pap...
Áh............csak egy nyerget feldobtam a gixxer munkahengerre egy 40 centisgumicsővel.
Ehhez kéne egy marklatszerűt hekkelni meg egy egy tartót a nyeregnek.Bedobok egy vasdarabot a fékpofák helyett és lehet szorongatni hogy nyomás alatt folyik e a légtelenítő.
Holnap olajcsere a kocsin,egy állvány hegesztés próbának a fékhez,hólapátolás,kis munka bentre,meg kábel behúzás valami 20. km feri számítógéphálózatába.
mekdönci előtti majrécsíknézegetéshez minyima 150 LE kell, szóval nem kell a rizsa, még a nagyesvé is alig rug labdába.
már a háccsógumi is milyen virsli, 180-as bese fér a kisesvébe hátra, komolyan, jó hogy nem szingó gumi van rajt'!