Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Upsz...........tényleg.
Tényleg, nem mentünk érted...igaz nem is mentünk kivel én még dolgozom.........
Úgy nem lehet....hiába nem tiltja semmi a motoron, de ahol harapnak rá ott nincs megoldás...
Én így csináltam meg az enyém. 3 ponton van rögzítve, egyik sem látszik és mégis 1 percen belül le lehet szedni
Heló sziasztok tudna valaki segítení menyiért lehet xenonosra megcsinálni a mocit mármint rendesre amit nem büntetnek.
NEm a kapaszkodóhoz rögzítették hanem elöl a lábtartó egyik csavarjához, aztán hátrébb meg úgy hogy bemegy az idomzaton a segédvázba van csavarozva...ezért macerás a felszrelés mert le kell vennem a faridomot, az összes kis patentot kibányászni :S
Hali !
Nincs ismerősöd akinek lenne olyan gyári tükre (Balos) mint amilyen a tied?
Sehol nem találok.
Isten éltessen
Kösz srácok!
Ja...............boldogot.

Köszi!
Bódog Névnapot!
Zoli Tipikus Givi felfogatás
Még jó hogy nem 3 méterrel hátrébb van a doboz...
Nem szerettem én se.
Köszönöm a válaszod! AKkor barbárkodok egy kicsit :D
eladó lett a két kipum.Errefelé harapnak rá, úgyhogy ezeknek menniük kell
köracél-kalapács egyszerübb
én tulbonyolitottam
a gyári csövön keresztül (ami kijön a dobból kb32 mm-es) benyulva levágtam a belsö végéböl kb 5 cm-t
elöször csak a külsö végét vágtam le de az kevés volt
...nem sportdob,de nem is gyári
Ez fura nekem..................nincs a kapaszkodóhoz hozzáfogatva?

én csináltam doboztartót.

link
Sziasztok, valki tudna nekem küldeni képet a hátsó sisak tartó doboz tartó konzolja hogy van rögzítve az SV-n meg egy kis kommentet leírásnak? mert nekem ahoyg fent van nem tetszik mert macers felszerelni, le kell vennem az idomot hogy hátul rögzítsem a segédvázba, az eleje meg a lábtartóhoz megy .
lajos=louis.....graz=ausztria......
Itthon valahol?
A lajosban van és hozzád graz közel is van....
Sziasztok!

Nincs valakinek SV hűtő védője eladó? Újan egyedül az AGO-nál találtam, még hol nézegessem?
Hello lenne 1pár 0km-es michelin power pure 2ct,120/60 17,160/60 17,50000ft,42-es oxtar sport csízma,25000ft,alpinestars kesztyű,kék fehér,m-es,10000ft.
Szia! Úgy hallottam, hogy átalakítottad a gyári SV dobodat! Tudnál erről nekem valamit írni, hogy hogy csináljam? Előre is köszi!