Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgymeg rá kell ülni.
És meg lehet tapasztalni.
Ha találkozunk mehet mindenki egy kört.
Én meg gyűjtöm a pízt belőle.
stílus.Ha lenne....Teaszürcsölő.
Nade hogynéz ki?
Gyűrt tank,csálé faridom.
Mentem ezressel.
kb úgy megy mint a 675-ös............csak nyersebb.
Viszont stílusosabb az enyém.
Zolikám ezt most kapod folyamatban
a 650 is megy 200 fölött simán.Még /70-es első gumival is
túratempóban, gyári kipuval ha nincs piszkálva igen
Azt is.....attól függ, hogy mész, ha nincs több 130-nál a túrán és nem pörgetik akkor 6 körül megáll, nekem a tavalyi túrákon ahol nem mentünk 140-150 fölé még pályán sem, öööö illetve a tengerparton igen végig 6.5 volt...
6l alatti fogyasztást?
ezt mind tudja az SV1000 és feleannyiba kerül
Énmeg.........direkt kicsit választottam.
Pedig a nagy jó.
Csak mocskosdrága.Mivel csak a 2011-től felfelé játszik modellévben nálam a macskalámpa miatt.
Ezért csak akkor lesz meg ha lotto ötösöm lesz.
És tekintettel arra hogy életemben nem vettem még szelvényt kicsi az esélye.
Marad a kicsi.
Megy 200-at,felfér rá a 180-as gumi,van fokozatkijelző,mosmár szivargyujtó és csomagtartó is,5,7-et eszik 100-on.
Mikellmég.
Ezzel én is így vagyok.A szemem kívánja a nagyobbat,de valójában ahoz a tempóhoz amit én diktálok elég a kicsi is.
Alacsony a motor vagy csak design?
nem olyanra gondolok. hanem csak egy picit a hátulját fentebb emelni.
ha valami cafe racer stílusra gondolsz , szerintem csak segédváz módosítással, meg fúrás faragás...
Így van..
A kis 500-as is bőven elég. Nem kéne nagyobb csak a szememnek Nem utasítanék vissza egy 1400-ast
Autóból is kicsi van Lámpánál nincs ellenség...
Fizetésemből is kicsi van... őőő
Megelégszem egyenlőre a kis dolgokkal
Üdv. Valaki esetleg megtudná mondani hogy az sv 650 2004 hátsó részét a farokidomot és a hátsó ülést feljebb lehet emelni?
Elég a kisköbcenti.Én csak kis lépésekben emelem a tétet.
Számomra kimotorozhatatlan ez az SV 1000 közúton, modjuk nem is ezért vettem ilyen nagyot nem pedig 650-t , hanem mert jó áron volt
Dehogy...............csak most még finoman kell a szuszt kipréselni belőle.
Ha attól tartasz hogy széthullik a technika alattam attl ne félj, ésszerű kereteken belül értem az "ütöm vágom" dolgot, és soha nem hanyagoltam a gépeimet, bármi idegen rezzenés vagy hang van én azonnal orvosolom...
Nemszabad.
én úgy kezelem mint egy szadista hajlamú szeretőt :) ütöm vágom ,de minden élvezetet megkapok tőle, cserébe csak ki kell fizessem a kötelező jussát :)
Hát...............a motort nem erőszakolom.
ha mindenki a törvény szerint élne azt lehetne "életnek" nevezni ? :D
Na majd meglássuk