Még egy jó oldala van a kandallónak a forróságon kívül....jót lehet fogyni vele favágás közben...felaprítottam egy keveset és jól megizzadtam...eszek is gyorsan 1 tábla szalonnát hagymával-kenyérrel....
Köszi:) Csak a bibi,hogy S-es szériát keresnék Banditból is meg SV-ből is:) Fogyasztásilag mennyit diktál egy SV? Mert olvastam nagyon keveset meg nagyon sokat is:) A csuklóm kíméletes:)
SV 1000 naked.Ha S-es választanád akkor maradhat a gixxer mert kb ugyanolyan kényelmetlen.
Vagy a bandit.
DL gyengébb is meg magas libegős a kettőhöz képest.
És azok a fékek a böszme testhez.
Látom sokan sokféle mocival is jártatok már.Én most szeretnék motort, eddig egy GSX-R 750 esem volt.Szeretnék egy kényelmesebb motort legfőképpen túrázásra szerpentinezésre.Úgy kerültem ide,hogy erősen agyalok 3motoron de nehéz dönteni:
DL1000, SV1000, Bandit 1200 évjáratok 2004-2006ig ami még belefér.
Így sportmoci után gondolom mindegyik kényelmesebb mondjuk én azzal is lementem elég sok km-t.Nem ültem még és nem próbáltam még egyik mocit sem ezért így elég nehéz a döntés is.Azért is hajazok kicsit az SV felé mert húz a szívem a sportossághoz de mivel hosszabb távokat is szeretnék menni ezért az eszem a DL-hez húz.A banditról meg nagyon sok jót hallottam. De azért hátha kapok jó tanácsokat melyiket is érdemes megvenni.Mivel nagyon szeretek hegyekbe menni ezért olyan moci kellene amit azért lehet döntögetni az ész szerűség határán belül természetesen.Nem akarok regényt írni, egy a lényeg,hogy sok kényelmes km-t le lehessen menni vele de azért legyen ereje is ha kicsit meredekebb hegyoldalon megyünk 2 személlyel és döntögetni is lehessen:)
Előre is köszönöm a válaszokat:P Széles utat!:)
(Megkímélt, fűtött garázsban tartott, nemdohányzó hölgytulajdonos, stb.)
link
link
És utána idomozni.
Vagy a bandit.
DL gyengébb is meg magas libegős a kettőhöz képest.
És azok a fékek a böszme testhez.
Látom sokan sokféle mocival is jártatok már.Én most szeretnék motort, eddig egy GSX-R 750 esem volt.Szeretnék egy kényelmesebb motort legfőképpen túrázásra szerpentinezésre.Úgy kerültem ide,hogy erősen agyalok 3motoron de nehéz dönteni:
DL1000, SV1000, Bandit 1200 évjáratok 2004-2006ig ami még belefér.
Így sportmoci után gondolom mindegyik kényelmesebb mondjuk én azzal is lementem elég sok km-t.Nem ültem még és nem próbáltam még egyik mocit sem ezért így elég nehéz a döntés is.Azért is hajazok kicsit az SV felé mert húz a szívem a sportossághoz de mivel hosszabb távokat is szeretnék menni ezért az eszem a DL-hez húz.A banditról meg nagyon sok jót hallottam. De azért hátha kapok jó tanácsokat melyiket is érdemes megvenni.Mivel nagyon szeretek hegyekbe menni ezért olyan moci kellene amit azért lehet döntögetni az ész szerűség határán belül természetesen.Nem akarok regényt írni, egy a lényeg,hogy sok kényelmes km-t le lehessen menni vele de azért legyen ereje is ha kicsit meredekebb hegyoldalon megyünk 2 személlyel és döntögetni is lehessen:)
Előre is köszönöm a válaszokat:P Széles utat!:)