Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

beszámítja Laller és elcseréli veled a bútorra galambot is tudok adni még pluszba, elég ritkák, most folyik a törzskönyveztetésük
Dozer ezres esvére vágyik vagy kövér galambra.
Esélyed sincs a DT-vel.
van az a pénz....
vagy Dozerral elcserélem a dt-re és még rádobok 100at ő így megtudja venni Lallerét...... ? ne jobb így

pont olyan kéne mint a Dozeré eddig mindenem kék volt bmx-50dt-125dt-passat is királykék
Hát 190-nél már picit kellett markolnom a kormányt.

Vedd meg Dozerét..............Dozer megveszi Lallerét...............Laller vesz tőlem gyrekbúrort és mindenki boldog.
160-180-ig nincs nagy gond, utána már érdemes bujkálni
nincs rajta nagy menetszél? mindenki azt mondja hogy szarok a nakedek mert szelesek, de nekem a dt-vel sincs bajom, Velencei-tóig elmentem és nem volt bajom a széllel, de azért 130-150 körül már nem tudom, nincs tapasztalatom
akkor ha papás tempóban is de motorozok idén is
Az üléssel semmi gondom nem volt.
Milyen szél?
Kit?
ültem már s-essen de nem mentem vele, nem volt bajom az ülés helyzettel, de kitudja 50-100km után melyik oldalra raknám a seggem de az n-esről meg lefúj a szél, nem?
Inkább a sportos üléshelyzet.
olyan mint a rózsa? csak a színe szép de az íze nem sor4 meg nem jön be valahogy
Kéne.
Hát ha odaadod elviszem a szinesfém telepre a maradékot.
ne kapkodd el, lesz az még olcsóbb is
akkor mennyi? 100? esetleg fizessek rá hogy elvigyék?
egyikel se mentem még
Mentél S-essel vagy csak pofára jön be?
injektoros kéne mindenképp abból is s-es mert azok tetszenek meglássuk mi lesz itt még nyár közepéig
kéccázért már viszem is!
Nem.
Kicsit törődött.
És egy kipufogó is mintha kicsit kifujna.
Zoli, árazd már be az én mocimat is, 200-at lehet érte kérni?
Végülis ja.
De keress egy inyektorosat PL gss-é ugyan kicsit több kilométeres de tényleg túrásan és sosem állatmód volt használva.
+25e-ret simán megér mint a karbis amit linkeltél.
na ez mondjuk igaz varaderosok is sokszor ugy mennek hogy a sportgépeket tolják le az útról na de azért csak megnyugtatóbb egy teljesen gyári motor, esetleg túradobozokkal, még akkor is ha leveszem a dobozokat