Már voltam pár találkozón főleg még ott laktam 5 percnyire. Egyébként ha jó már az idő, rengetegen szoktak lenni. Egy kis értekezés és felvonulás szokott lenni a városban. Biztos innen is ki szoktak menni jópáran... Szombaton lesz berakva a prop tech cucc a gépembe. Legalábbis akkor veszem meg
elhiszem, h hosszú volt. Egyébként a régi 7-es főúton mentem. Az egy kicsit változatosabb, és ott is lenntvagyok max 2 óra alatt. Minden hónap első hétvégéjén motoros találkozó van a citadellán. Valamelyikre majd el kéne látogatni.
Pá
Na náááá:))))
És vettél tickettet a pályára,vagy a jól bevállt szigszallagos megoldással mentél
Nem is érdekelne a hazamenetel,ha itt lenne a Kitty Csak már had mehetnék egy kört,hosszú volt ez a 4 hónap
Csak ne ezen a héten,még Olaszországban vagyok
Jövő keddtől leszek otthol,de megyek majd Pestre is,úgy hogy tudok is vinni,kóstólót a Balatoni borokból
Legalább megnézem a műhelyedet
Nekem nincs....már.
Nagybátyjám híres borász volt,meghalt szegény,ás már nem járok a családi kötelékbe......
De vannak motoros barátaim,olyan pincékkel és borokkal ha meglátod leülsz!A minőség garantált,mert mindíg náluk segítek szüretekkor Szőlőből vannak
Nem viccből írtam,ha Lelle fele jársz hívj fel,elötte egy nappal,és megnézzük
Na náááá:))))
És vettél tickettet a pályára,vagy a jól bevállt szigszallagos megoldással mentél
Nem is érdekelne a hazamenetel,ha itt lenne a Kitty
Itt vagyok ne aggódj
Amúgy már pár sörön túl estem
Nem vagyok abban hogy olyan az
Kocsmából sem szeretem az úri puccos helyeket
Jövő keddtől leszek otthol,de megyek majd Pestre is,úgy hogy tudok is vinni,kóstólót a Balatoni borokból
Legalább megnézem a műhelyedet
Nagybátyjám híres borász volt,meghalt szegény,ás már nem járok a családi kötelékbe......
De vannak motoros barátaim,olyan pincékkel és borokkal ha meglátod leülsz!A minőség garantált,mert mindíg náluk segítek szüretekkor
Nem viccből írtam,ha Lelle fele jársz hívj fel,elötte egy nappal,és megnézzük
Hol bujkálsz?
Talán megint.....
Te kis piszok
Igérem nem lesz sok
http://trening.tesztmotor.hu/
az a tréning meg tavaly 9900 volt, most 15E. szóval inkább nem.
12e nem?