Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én a pénteket is lemondtam (tesztmotor.hu tréning).
egyszercsak érkezett egy 34EFt csoportos beszedés :-)) kösssz
Szerencsétlen két sofőrnek szar napja lehetett.
Ilyenkor ki fizeti melyik kamiont?

http://youtu.be/OHJ-lXcIHTo
Akkor ha nem esik vasárnap elnézek eger felé egy kis bor beszerző gurulásra.....
Ez a husveti hetvege nekunk sem jo
Otlet ha esetleg megunnad az aszfaltot
Na páááá
Itt már megy a buli
Ehh, sajnálom! Sajnos az indexeimtől már megváltam, viszont az átalakítást úgy oldottam meg, hogy még anno a Danger-nél vettem egy pár ilyesmi alátétet és ez faszán besüllyed az idomba, innentől pedig sima ügy felszerelni a LED-est.
én írtam, hogy mennék
csak a jó időt hiányoltam a hétvégére.
Talán május elseje.
Most kifutottam a keretből.
Hétvége nem borzongat senkit?...zakopane, 1 éj kint .....mondjuk nem lesz meleg....
Sziasztok!

Sikerült 03.-27-én szert tennem egy 2007-es 1000-s SV-re a gond csak ott kezdődött mikor 25-30 km/h óránál megcsúsztam a nedves sinen az oktogonnál rá 3 napra, amiért szívtam a fogamat mint a fene. Először is jobb oldali visszapillantó, index, illetve hátsó félpedál-ra lenne szükségem, ha ne adj isten lenne fölösleges valamiből szívesen átvenném:)
Továbbá az lenne a kérdésem, hogy akinek nem gyári index van elől az idomos változaton az hogyan oldotta meg az átalakítást?

Előre is köszönöm segítségeteket, Széles utat!

Üdv.:Imi
Villogó meg police felirat is lesz rajta?
A Ladát ma vittük dekoroshoz, szép fehér-kék lesz Ugye rally autót nem divat festeni, matricázni kell
Ültesd be a versenyLadába továbbképzés gyanánt!
Tuti!
Új kora óta itt rójja az utakat Pécsváradon... és itt is marad még pár hónapig, míg a b.nőm biztos alapokra nem helyezi a vezetéstechnikáját
nehogy kiderüljön,hogy úgy lopta az öregúr a szomszéd faluból.
+téligumi,teletank,müszaki,müködik
harmincé

szinte tul szép hogy igaz legyen
Még ahhozis kivagyok.
Motorossrác lefáraszt az agyatlanságaival.
Na szeszeljetek!
Egészségetekre!
vanyek
Te vagy a sztár
Ezt nem hiszem el
Bakker!
a mai világban én ebben sem vagyok biztos
Kocsiban az úton?
a református lelkésznek szabad dugni.....