Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha látod szotyit menni nem úgy fogsz godolni a túrásokra ahogy most.
azért egy kipufogó megy a kis index nem a világ....
tudom, de általában így van. faszhosszabításnak használják a motort telerakják csili vili dolgokkal 1-2 be tudják rángatni a gázt meg tiltásig forgatni, meg a város központba brümmögtetni na ezért szimpibb nekem egy olyan aminek mindene gyári, vagy túrázáshoz alakítva.
Nem ezt mondtam.
hanem a suttyó fiatalok mint én
A legtöbb ilyen tuningot nem kanyarvadászok rakják rá.
jó természetesen meg kell nézni, de azért ha azt látom hogy mindene gyári akkor valahogy nagyobb bizalommal hívom fel mint egy olyat amin ledes index állítható rendszám ilyen sport kipu olyan stabilizátor meg egyebek. Legalábbis én.
Ne legyél olyan biztos benne.
na, elég volt belőle?
tudnál írni arról hogy mik a 2001 es gépek gyerekbetegségei? e meg a másik lehet hogy van benne már millio km de ha csak tényleg túráztak vele anyira nem lehet sok baja és még ahogy nézem minden gyári rajta amit a kanyarvadászok leszoktak cserélni
Így ne ülj motorra mert a másik oldalon leesel.
Hali gali:))))))))))))
Lehet án leszek a fórum alkoholista motorosa
De egészségetekre
Lazulunk
Vannak, de ezt így távból nem lehet megmondani....ha vigyáztak rá nem lehet gond.....
Nincs valakinek valami tippje, hogy honnan tudnék beszerezni a K2-es gépemre egy normális rendszámtáblatartót, ami nem ilyen bumszli, mint a gyári?
vélemény?

2001, gyerekbetegséget?
Mama adott ultimátumot....................fiam add el a motort................de hát hirdetem asszony...................szar a piac nem keresnek motort.
Kérd meg ezt a hirdetőt, hogy árazza be a motorod
Bár a kínálat miatt ha van idő megy az 9-ért is.De csak ha kivársz.Sürgősen a 8-850.Kirrakod 9-ért és elmegy 850-ért.K6-osokat hirdetnek 6-700-ért.K7 9-ért de az nem fog elmenni.
Kérni?
Akár 1,5 millát is.

Kapni?
Kétséges.
Talán 8 kilót.
Szerencsés esetben.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem...
Van egy 2008-as évjáratú ,2009 augusztusában forgalombahelyezett sv650s-m hibátlan,karcmentes és sérülésmentes állapotban.Lassan eladósorba kerül és az érdekelne,hogy kb mennyit lehet érte kérni!?
9000 km van benne, Martin sportdobbal.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Jó hát...
Nem sok km, közel van, Zakopane oda-vissza 700 és közben alszunk valahol, ja és visszafelé 577-en jönnénk keresztül.....a szállások 10€ körül mozognak, enni nem kell....inni igen...
kocsival vagy motorral?

nem jártam még arra, de kb +4 fokot mondanak napközbe húsvétra. Jó lesz az?
de jó lenne menni valahova
KB mennyi kilométer?
És költség?
Ja és szombat déltől vasárnap estig le lehetne zavarni?
Nameg hideg lesz még vagy nem?
Sok a hülye kérdés?
Maradt egy 40-esem és hát még tartalékolni kéne pünkösdre.
A hülye fasz zoli sisakot vesz holott nem is szükséges.
Már hiányoltam a fejleményeket.... ....viszont húsvét napján itthon kéne lennünk..