te beszélsz?Akkor mit szóljak én a csepel kemping kerékpárommal.Vérszegény is,technikailag pedig a múlt évezredet idézi.
Simán törvénybe iktatnám,hogy "B"-s jogsival is lehessen vezetni.
A legnagyobb gondom és igazából ettől vagyok legjobban kiakadva hogy van a két tábor ha az egyik van fenn akkor a másik és vissza szapulja az ellentétes oldalt.
DE ennyi.
Ott is felvetettem hogy rendicsek tüntessük el a vezért és smittet.................
Marad az LMP-MSZP-Jobbik.
Valamelyiket oda juttatja a most elégedetlen emberek gyülekezete.
Mi lesz 2 év mulva?
Lemegy a benya 120-ra?
Minden utcában takaros iskola fog állni?
Államadósság a 0 felé konvergál?
Nem látunk az utakon trafis rendőrt csak annyit érzékelünk hogy minden bűnöző le lesz csukva?
Eddig csak morgolódást hallom lassan a 20.-éve de tenni senki nem tesz semmit.
Minden magyarnak sikk azt mondani a kisembernek szar a vezetőink lopnak-csalnak-hazudnak és nem törődnek velünk.
De könyörgöm volt 20 év és 7-8 választás mért nem tettek ellene?
Ez már bosszant.Ez a fajta sajátosan magyar mentalitás.
Teszem hozzá kicsit gonoszkásan a 20 év alatt volt 6 év a patás ördöggel és 12 év szocikkal.Meg egy Antali félig szadeszes iszonyat.
Reménytelen.
Az előbb említett Karcsi kollega hasi megnagyobbodott aorta műtétre készül.
Egy hónapig ide vagyok bezárva.Van anyum még meg egy kioleganő.
Ha valami jön-vagy visznek (nagyon ritka de hátha) akkor kéne valaki aki tud emelni.
mintha egyszemélyben ezek a kirakatemberek felelnének bármiért is...
ők csak bábok.
de az egyszerű népnek kellenek a bábok, aztán bálványként imádják vagy éppen a gyűlöletüket irányítják rá...
nevetséges.
Na kimaradt Karcsival dolgozunk/dolgoztunk KB 40 évet.
A felesége a régi időkben polgárivédelmis főember volt ami elég heves MSZMP pártkötődést generált nála.
Ergo nekik jöhet a bibliai 7 veszedelem is akkor is MSZP-sek lesznek és csak a viktor bűneivel foglalkoznak mégis simán el tudunk lenni.
Sértett a fenét.Sosem voltam sértődékeny tipus.
Sőt faterral és velem a Karcsi kollegánál még ti sem tudnátok cifrábbakat orbira mondani mégis tök jól megvagyunk vele.
Csak deklaráltan mindenki pártsemleges.
Viszont eddig amit végigolvastam linkelést cikkekre nyilatkozatot és egyébb kommentet az egy az egyben tökéletesen MSZP pártvélemény.De totálba.
Semmi gond a párthovatartozással ezért van a demokrácia még ha szerintetek totalitárius Husszeini diktatúra van és ugyan fekete pobjeda már nincs de minden másként gondolkodót elvisz a fekete kisbusz.
Viszont szerintem ha valami úgy néz ki mint egy zebra,úgy is mozog mint egy zebra,olyan a szaga mint egy zebrának,úgy is gondolkodik mint egy zebra.................na az ne állítsa be magát struccnak.
Kissé sértettnek tűnsz ok nélkül....kúrcsányt oszt végképp nem dícsérte senki..... .......az meg, hogy a vzért ekézzük nem véletlen, most ő van hatalmon és ők lopnak pofátlan módon....kit kéne kérdőre vonni, azt aki már évek óta nincs hatalomban, kár hogy börtönben nincs, de majd lesz, persze ezzel a mostanival együtt.....egy zárkában a helyük...
Nem cinikus vagyok.Én ültem és vezettem ezres SV-t is meg az enyémet is.
Lehet nem túl acélos volt az állapota a sanyiénak.
Lehet béna vagyok.
Lehet rosszul látom.
Érzetre nekem ez jött le.
Te vezettél már triumphot?
675-öst 1050-est?
Csak csevegek ne érezd támadásnak?
Nem a politikai nézet............nekem oszt tökmindegy csak azért az ország megmentőjeként és talán a kiegyezés utáni legnagyobb iskolaépítőnek titulálni Gyurcsányt nekem picit magas.
Az még haggyán hogy a vezér volt aki tanácsolta Szapolyainak hogy késsen el a mohácsi csatából.Ezt aláírom mert mindenről ő tehet.
Tudom nem ildomos az elmult 8 évezés mert 2 év után már tejjel mézzel folyó kánaán kéne hogy legyen itt és KB az ukrán szinten lehetne a benzinár ha maradnak ők.
Tőlem lehetsz cinikus, ez sem érdekel... én a Te motorodról beszéltem (ami szerinted jobb mint az 1000-es) De én is meghajlok a motorod technikai színvonala előtt
Akkor nem jössz?... .....fogalmam sincs....maga a szervező erősen jobboldali és azok is akik télen jönnek legalábbis a többség, de politika kizárva......nem vitatkozni hanem bulizni megyünk....
Pont ezért.............kinézetről nem tudok mit mondani de hogy nyomatékszegény lenne a 105 Nm-ével 7550-en azt kétlem.
De tudod mit..............igazad van meghajlok az észérveid súlya alatt és bevallom szar az egész.
A téli sátrazás mintájára megrendezik nyáron is a túrát kb ugyanúgy mint télen.....szombaton bogácson fürdés és a pincék látogatása esténként máglyán sütés..... .......: Hőbagoly
Simán törvénybe iktatnám,hogy "B"-s jogsival is lehessen vezetni.
Kisülne a szemed ha megnéznél egy NDK nudistastrandot.
Sokat és hülyeségeket politizálok.
Nem kéne.
Inkább szidjuk a triumphot.
DE ennyi.
Ott is felvetettem hogy rendicsek tüntessük el a vezért és smittet.................
Marad az LMP-MSZP-Jobbik.
Valamelyiket oda juttatja a most elégedetlen emberek gyülekezete.
Mi lesz 2 év mulva?
Lemegy a benya 120-ra?
Minden utcában takaros iskola fog állni?
Államadósság a 0 felé konvergál?
Nem látunk az utakon trafis rendőrt csak annyit érzékelünk hogy minden bűnöző le lesz csukva?
Eddig csak morgolódást hallom lassan a 20.-éve de tenni senki nem tesz semmit.
Minden magyarnak sikk azt mondani a kisembernek szar a vezetőink lopnak-csalnak-hazudnak és nem törődnek velünk.
De könyörgöm volt 20 év és 7-8 választás mért nem tettek ellene?
Ez már bosszant.Ez a fajta sajátosan magyar mentalitás.
Teszem hozzá kicsit gonoszkásan a 20 év alatt volt 6 év a patás ördöggel és 12 év szocikkal.Meg egy Antali félig szadeszes iszonyat.
Az előbb említett Karcsi kollega hasi megnagyobbodott aorta műtétre készül.
Egy hónapig ide vagyok bezárva.Van anyum még meg egy kioleganő.
Ha valami jön-vagy visznek (nagyon ritka de hátha) akkor kéne valaki aki tud emelni.
én kivettem szabit a tesztmotor.hu tréning miatt, de oda nem megyek.
ők csak bábok.
de az egyszerű népnek kellenek a bábok, aztán bálványként imádják vagy éppen a gyűlöletüket irányítják rá...
nevetséges.
A felesége a régi időkben polgárivédelmis főember volt ami elég heves MSZMP pártkötődést generált nála.
Ergo nekik jöhet a bibliai 7 veszedelem is akkor is MSZP-sek lesznek és csak a viktor bűneivel foglalkoznak mégis simán el tudunk lenni.
Sőt faterral és velem a Karcsi kollegánál még ti sem tudnátok cifrábbakat orbira mondani mégis tök jól megvagyunk vele.
Csak deklaráltan mindenki pártsemleges.
Viszont eddig amit végigolvastam linkelést cikkekre nyilatkozatot és egyébb kommentet az egy az egyben tökéletesen MSZP pártvélemény.De totálba.
Semmi gond a párthovatartozással ezért van a demokrácia még ha szerintetek totalitárius Husszeini diktatúra van és ugyan fekete pobjeda már nincs de minden másként gondolkodót elvisz a fekete kisbusz.
Viszont szerintem ha valami úgy néz ki mint egy zebra,úgy is mozog mint egy zebra,olyan a szaga mint egy zebrának,úgy is gondolkodik mint egy zebra.................na az ne állítsa be magát struccnak.
Lehet nem túl acélos volt az állapota a sanyiénak.
Lehet béna vagyok.
Lehet rosszul látom.
Érzetre nekem ez jött le.
Te vezettél már triumphot?
675-öst 1050-est?
Csak csevegek ne érezd támadásnak?
Az még haggyán hogy a vezér volt aki tanácsolta Szapolyainak hogy késsen el a mohácsi csatából.Ezt aláírom mert mindenről ő tehet.
Tudom nem ildomos az elmult 8 évezés mert 2 év után már tejjel mézzel folyó kánaán kéne hogy legyen itt és KB az ukrán szinten lehetne a benzinár ha maradnak ők.
De tudod mit..............igazad van meghajlok az észérveid súlya alatt és bevallom szar az egész.