Jónak tűnik, de ha ennyien maradunk nem kell foglalni szerintem Iselsbergben sem.......nem néztem még, tényleg csak kb 300km senj onnan?....akkor bizony arra kéne menni...
Az 1250-es Banditomat 2 km-re lévő faluba adtam el, ma eljött a szomszéd utcában lakó srác, és megnézte az SV-t. Kipróbálta és megvette Most nagyon sajnálom szegénykét
...vagy csere bmw-re,annak a müszerfalán fényérzékelö is van a háttérvilágitáshoz
...és igy hogy átalakitottam a váltópedált már az oldalsztender is lehajtható
fogyi meg 4.3
Szia!
Én a feleségem vtr-én úgy csináltam meg hogy ha refivel villant egyet akkor indul a xenon és ha elveszi a gyujtást akkor lekapcsol. Két db relé kell hozzá.
De.
Náluk nem produkálta a hibát, mentek vele 200km-ert és semmi, megy rendesen. Nem csináltak vele semmit, így vissza kértem a pénzt.
Azt mondták nem ír hibakódót nem tudnak vele mit kezdeni
Köszi.
...vagy csere bmw-re,annak a müszerfalán fényérzékelö is van a háttérvilágitáshoz
...és igy hogy átalakitottam a váltópedált már az oldalsztender is lehajtható
fogyi meg 4.3
Én a feleségem vtr-én úgy csináltam meg hogy ha refivel villant egyet akkor indul a xenon és ha elveszi a gyujtást akkor lekapcsol. Két db relé kell hozzá.
Náluk nem produkálta a hibát, mentek vele 200km-ert és semmi, megy rendesen. Nem csináltak vele semmit, így vissza kértem a pénzt.
Azt mondták nem ír hibakódót nem tudnak vele mit kezdeni