Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cortina Damprezzót mi 2010.ben láttuk?
Jah jó tudni
Felétek erre tavaly haraptak, azonnal ugrott a forgalmi ha a rendőrt érdekelte.....
Az biztos!..
Majd hozzák.Tolva.400 métert má röhögve.................edzésben vagyok.
Megkérdezhetem hol vetted és mennyiért?
Köszi.
Nem volt kár... tudom, hogy tökéletes motort adtam el. Nyugodt szívvel adtam el tőlem 400m-re. Ez a motor nem jön vissza holnap, h lerobbantak vele
Na, kár volt beállítgatni...
Jónak tűnik, de ha ennyien maradunk nem kell foglalni szerintem Iselsbergben sem.......nem néztem még, tényleg csak kb 300km senj onnan?....akkor bizony arra kéne menni...
Jaaa az előző 1250-es banditomra gondoltam Amit múlt héten vettem az megvan, most csak nagy Bandi van, semmi más
Eldőlt?
Tehát motor nélkül maradtál?
mikrovezérlős varázslat lesz?
Az 1250-es Banditomat 2 km-re lévő faluba adtam el, ma eljött a szomszéd utcában lakó srác, és megnézte az SV-t. Kipróbálta és megvette Most nagyon sajnálom szegénykét
egy relé a töltéspilácsra

...vagy csere bmw-re,annak a müszerfalán fényérzékelö is van a háttérvilágitáshoz
...és igy hogy átalakitottam a váltópedált már az oldalsztender is lehajtható
fogyi meg 4.3
ez is jó ötlet és egyszerű, de a full automatikus azért jobb.
Szia!
Én a feleségem vtr-én úgy csináltam meg hogy ha refivel villant egyet akkor indul a xenon és ha elveszi a gyujtást akkor lekapcsol. Két db relé kell hozzá.
De.
Náluk nem produkálta a hibát, mentek vele 200km-ert és semmi, megy rendesen. Nem csináltak vele semmit, így vissza kértem a pénzt.
Azt mondták nem ír hibakódót nem tudnak vele mit kezdeni
Most nem kérdezted őket mit csináltak?
Előtte egy 577 borzongat valakit?
Köszi.
10000Ft volt a Sugomotornál
Nekem jó.
akkor ez jó így vagy nem?
Én holnap kapom vissza. Mennyiért vetted a TPS-t?