Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hmm, úgy az igazi
Szerencsére ráérek 5-kor kelni ma, végre kialszom magam...
időben
Na mi van, alszotok?....most végeztem...
Hát a fenetudja nem láttam már 8-10 éve.
Egy eredeti Poljot?.....biztos nem kínai hamisítvány?...... ......nekem Poveda volt és nagyon pontos volt akkoriban...
Van egy szövetsünmalacom és egy poljot órám.Cróm..Azisjó?
dobj rá egy kis német márkát vagy fejetlen plüssdisznót
lenne itt nekem is 1 árány roleksz, egy az egybe elcserélném
De még lehet.
Ha kettőt adnának érte az egyikre vevő vagyok...
...számoljak be vmi crossmotort,a másik meg többszázezres órát
hizó még nem volt
Simán értette mind a köszönésemet.
majd hozom a barátomat és ő kisegít németül
papir és ceruza...hidd el, még a francia öreglányoknál is működött.

szitu a következő: el kéne magyarázni neki (franciául egyikünk se tudott), hogy 6motor, 8fő, 1 autó ma éjjelre kemping.Ebből 3motor 6 fő, 1autó csak később jön :)

és akkor activity beindul...pálcikaemberkék elő, autó, motorrajz, és húzgáltuk át a számokat, h ő mennyit gondolt, mi mennyiért vennénk ki a kempingplaccot...Vicces volt Korzika ilyen szempontból (mert a köcsög túraszervező b***tt leszervezni egy kempinget is..
)
tényleg, ezen a nagyon frankón megtervezett túránkon lesz valaki idegenül tudó is, mert különben érdekes lesz
apa, simán nyomjad németül...tudnak azok, csak titkolják

ha nem értem a hegyiparasztot, szólok neki, h auf hochdeutsch bitte és máris elnézést kérve(!) vált...

a szlovák, osztrák-hoz meg nem kell schwitzerdütsch
és csodálkoztál, hogy miért tolják a sok -t, amikor nem is vicceltél
Google fordító oszt annyi.
Faszán társalgok vele hol horvát orvossal hol amcsi alkatrészeladóval de már volt lengyel postáskisasszonyom is.
Ha tudnék szvicserdüccsül fel is tölteném!
nyomjad nekik 3-ért, azt pikkpakk elviszik.Még mindig 900k-nál vagy ahogy nézem, megint lendületben az ország, a forint meg a 300at nyaldossa
3500-3300 Eur
az a szitu, h realizáltam egy apró difit otthon és itthon között...ez pedig a hó mennyisége és tartóssága...

ha itt esik, akkor 20-30centiről indul, méterig...Azt ha valami van, kell stb. a 4*4 kötelező elem...Addig meg otthon pihenhet kivonva a drágaszág ...Nameg, volt szerencsém ülni 1-2féle autóban mostanság és a 4*4 k***a bejött