Hmmmmm.........................még meggondolom.
Euro van egy 100-as benzinpíz megvan,kunára még nincs.Se bizti és az EU-cardot is 10.-én kértem le ügyfélkapun.Francc se tuggya mennyi idő alatt cseszik el a szervek a dolgokat.
Nézd meg itt: link ....itt kicsit világosabb talán, de nagy vonalakban, első nap ausztria a glockner tövében és utána szépen lassan megyünk délre a horvátokhoz a csodás parti útra és onnan haza, nagyjából 1800km lesz.....talán idén ez lesz nekünk(nem a túratársakra gondolok) a legnagyobb túránk...
Üdv
Ha bocival lehet csatlakozni akkor megfontolnám a túra gondolatát csak valaki legyen szíves összefoglalni hogy pontosan miről van szó. Olvasgattam a topicot de valahogy nem tiszta.
Köszönöm
nem nagyon kapkodnak az emberek, hogy jöjjenek túrázni, pedig 4 nap alatt ilyen "kevés" km-ből ennyi szép helyet megnézni nem rossz, nagyon jó kis útvonalnak ígérkezik. egyik nap 2000m fölött, másik nap lent a tengerparton, nyamm, már várom nagyon.
hol van ez a teszt, nem találom konkrétan sehol. csak hivatkozásokat róla, de közben találtam 2 olyan cikket is ahol lehúzzák szóval nem tudom. mindenesetre holnap fel lesz szerelve aztán meglátjuk.
Hali. Sv 650-hez(2001) keresek fesszabályzót. Esetleg valakinek nem lapul a polcon egy működőképes darab?
Köszi! Akár ide is írhattok: zeemol@gmail.com
Hétfő GO NAV.
Euro van egy 100-as benzinpíz megvan,kunára még nincs.Se bizti és az EU-cardot is 10.-én kértem le ügyfélkapun.Francc se tuggya mennyi idő alatt cseszik el a szervek a dolgokat.
Az útvonalat megtaláltam az előző oldalakon, nem semmi.
Ha bocival lehet csatlakozni akkor megfontolnám a túra gondolatát csak valaki legyen szíves összefoglalni hogy pontosan miről van szó. Olvasgattam a topicot de valahogy nem tiszta.
Köszönöm
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
A hirdetésénél van telefonszám.
Köszi! Akár ide is írhattok: zeemol@gmail.com