Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja-ja..ezzel ingyenes az eu-ban és a szerződött országokban(horvát is) a sürgősségi ellátás.....
az meg mi az? mármint az eu card
Megya hóhér a tevébe.
Hétfő GO NAV.
Az eu kártyát rögtön kézbe adják ha bemész a tevébe, nekünk tavaly Anita mindannyiunknak elhozta egyszerre és pár perc alatt végzett..
Hmmmmm.........................még meggondolom.
Euro van egy 100-as benzinpíz megvan,kunára még nincs.Se bizti és az EU-cardot is 10.-én kértem le ügyfélkapun.Francc se tuggya mennyi idő alatt cseszik el a szervek a dolgokat.
Mér', jönni akarsz?...
Hol lehet jelentkezni?
Köszi Sanyi ,már meg is válaszoltad a kérdésemet mielött feltettem volna
Hó végén a négynapos alatt....alább van a link..
Sziasztok! Mikor is lesz pontosan a túra? Lehet ketten csatlakoznánk a bandához.
Az útvonalat megtaláltam az előző oldalakon, nem semmi.
Nézd meg itt: link ....itt kicsit világosabb talán, de nagy vonalakban, első nap ausztria a glockner tövében és utána szépen lassan megyünk délre a horvátokhoz a csodás parti útra és onnan haza, nagyjából 1800km lesz.....talán idén ez lesz nekünk(nem a túratársakra gondolok) a legnagyobb túránk...
Üdv
Ha bocival lehet csatlakozni akkor megfontolnám a túra gondolatát csak valaki legyen szíves összefoglalni hogy pontosan miről van szó. Olvasgattam a topicot de valahogy nem tiszta.
Köszönöm
Sanszos, ha nem lesz olyan jelentkező aki a találkahelyre menne akkor a szokott módon tőlünk induljunk....,de gyertek 6-ra, hogy keltsetek is...
akkor találka nálatok? az a műsort reggel 7-kor nem hagynám ki
Legalább csak rám kell majd várni öltözködésnél... ....jó lenne valaki kocsival is, beszállnék mert Dóri is jönne szívesen.....
nem nagyon kapkodnak az emberek, hogy jöjjenek túrázni, pedig 4 nap alatt ilyen "kevés" km-ből ennyi szép helyet megnézni nem rossz, nagyon jó kis útvonalnak ígérkezik. egyik nap 2000m fölött, másik nap lent a tengerparton, nyamm, már várom nagyon.
hol van ez a teszt, nem találom konkrétan sehol. csak hivatkozásokat róla, de közben találtam 2 olyan cikket is ahol lehúzzák szóval nem tudom. mindenesetre holnap fel lesz szerelve aztán meglátjuk.
Nem volt rossz a tesztje.KB Pr2 szint.
Pirelli Angel ST-vel van valakinek tapasztalata? Mert végül az lett.
ha megnézed az adatlapját hirdet egy motort és ott van telefonszám
valaki nem tudja tgyugyu elérhetőségét? múltkor írt nekem relés megoldást a problémámra az érdekelne
Köszi!
Keresd őt neki volt egy vatta új univerzális darabja. tuti meg tudsz vele egyezni.

http://www.kepesmotor.hu/idomo...
A hirdetésénél van telefonszám.
Hali. Sv 650-hez(2001) keresek fesszabályzót. Esetleg valakinek nem lapul a polcon egy működőképes darab?
Köszi! Akár ide is írhattok: zeemol@gmail.com