vagy végülis nem muszáj Szlovénia, meglátjuk hogy haladunk.
jól megszervezzük a Sanyi túráját, a végén elküld minket a faszba az ötleteinkkel és lecsavar autópályán Senj-be
jó így is, csak autópálya nélkül. viszont akkor rövidíteni kellene, mondjuk ahogy átesünk Szlovéniába szálláskeresés? link és 3. nap onnan Zadar és vissza Senj-be.
És akkor minden éjszaka máshol alszunk
relé behuzótekercse a töltéslámpára,nyugvóérintkezön világitás átküldve nem egyszerübb?
Nem eldölt, csak gyárilag idiótán volt megcsinálva.A lehajtó pöcökhöz nem lehetett hozzáférni csizmával a váltókar miatt.
...és van még néhány korrigálásra váró dolog
Cortina után elfelejtettünk elfordulni a Sella felé,lementünk valami faluba,na az tele volt hajtűvel......tavaly Pordoi körül,alig forgalomban nagyot lehetett ott kanyarogni.......
már 1 éve megvan az SV, de még nem tudtam úgy intézni a dolgaimat, hogy végre mehessek veletek én is! Most is pl. kint vagyok hollandba, és nem tudok elmenni a horvát "karikára" veletek, mert azon a szombaton érek haza és már hétfőn dél körül itthon kellene lennem, vaazzzzeeg.
de motorozni azért fogok, legalább egy napot. tudtok linkelni útvonalat merre érdemes menni az 577-en\re?
Ez 2000 Km a hosszabbal.
3. napon megtudom hogy hosszú és nempályás vagy rövid de pályás legyen.