Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pályázni nem nagyon kéne.
Ez 2000 Km a hosszabbal.
3. napon megtudom hogy hosszú és nempályás vagy rövid de pályás legyen.
erről valami részletesebb leírást tudnál adni? egy H4 bi-xenon szett-hez kéne
Valószínű hogy már elege van belőlünk.
vagy végülis nem muszáj Szlovénia, meglátjuk hogy haladunk.
jól megszervezzük a Sanyi túráját, a végén elküld minket a faszba az ötleteinkkel és lecsavar autópályán Senj-be
Tomi vatera még egy szett van érdemes megvenni.
Alakul, alakul.
jó így is, csak autópálya nélkül. viszont akkor rövidíteni kellene, mondjuk ahogy átesünk Szlovéniába szálláskeresés? link és 3. nap onnan Zadar és vissza Senj-be.
És akkor minden éjszaka máshol alszunk
130-140 kilométer.
Udinére azért annyira nem vagyok kiváncsi.
Ha találsz hágósat közelebb hajrá.

relé behuzótekercse a töltéslámpára,nyugvóérintkezön világitás átküldve nem egyszerübb?

Nem eldölt, csak gyárilag idiótán volt megcsinálva.A lehajtó pöcökhöz nem lehetett hozzáférni csizmával a váltókar miatt.
...és van még néhány korrigálásra váró dolog
ez azért jó nagy kerülő szerintem
valami olyasmi, bár nincs benne semmi varázslat. csak jó lesz az olyan csóróknak mint én, akinek nem telik BMW-re
ez jó nagy túra lesz, öltözz melegen
Szerintem mi elfordultunk.
3-an.
Cortina után elfelejtettünk elfordulni a Sella felé,lementünk valami faluba,na az tele volt hajtűvel......tavaly Pordoi körül,alig forgalomban nagyot lehetett ott kanyarogni.......
Majd veszek fel harisnyát.
Valahogy pedig kéne.

link
Utána jönnek a hágók,de az május elején még necces.
Azvoltaz?
Vicces volt lépésben.
Nem tünt kanyargósnak.
Én a hágót gondoltam.
már 1 éve megvan az SV, de még nem tudtam úgy intézni a dolgaimat, hogy végre mehessek veletek én is! Most is pl. kint vagyok hollandba, és nem tudok elmenni a horvát "karikára" veletek, mert azon a szombaton érek haza és már hétfőn dél körül itthon kellene lennem, vaazzzzeeg.

de motorozni azért fogok, legalább egy napot. tudtok linkelni útvonalat merre érdemes menni az 577-en\re?
Igen,sőt még tankoltunk is.....
Én tavaly Umag-ban is voltam 3 napot. Az is ugyan olyan szép mint a többi ám. Nem kell Senj-ig menni szállásért
csak mert iselsberg-senjútvonalat nézem.ez elég cikcakkosnak néz ki cortina körül meg lejjebb is már a maps-on is.
franc tudja...volt ott olyan kavar, hogy azt sem tudom hol jártunk...