Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sándorom van 15W-s telóolajad polcon?
az ráér már menet közben is, csak induljunk el
Pakolni én fogok?
6.40?....akkor valamit nagyon rosszul írtam ki... ,,,mikor induljunk tőlünk?.....lehet, hogy még a kerekeket is be kell szerelnem előtte....
Most nézem, hogy 6:40-kor már Fehérvárnál találka?
A múltkor 7 után még az udvaron szökdeltél bele a bőrruciba
Gyári drága, utángyártott is ugyanolyan és van....
Ami nekem van az az Ő súlyához lehet, hogy sok lenne.....igazából ezt is mindenkihez egyedileg kéne csináltatni....amikor először voltam az öreg rugósnál akkor kérdezte, hogy milyen súlyú embernek és motornak lesz.....és utána már úgy mentem, hogy ha kell valakinek akkor a súlyához csinálta......ami most van az egy kb 100kg-nak lenne jó...
Mindkettő van bay-en.
De motorboltban se több mint 5 e.
Sziasztok

Nincs valakinek eladó gyári első fékkara?
Az enyém sikeresen eltört.

Esetleg nem tudjátok hol tudnék olcsón rövid karokat venni?
Ez a progresszív duma mekkora kamu......ha az lenne motorozni sem lehetne vele utcán...., de még pályán is gáz.....lineáris a nagyrésze és van benne egy kicsi progresszív....pont mint amit én gyártattam...
itt van m.o.-ról

De a Sanyának van...még
bazz azt nem is néztem
na!Most tüzetesen megvizsgáltam a futó művet.
Ha simán rá tehénkedek akkor alig bírom lenyomni és szépen visszajön és nem is csuklik vissza semmit.
Elsenfeld, Németország
Messze van.
nem értem mi 4500 a szállításban.Futár kihozza utánvéttel 2000-ért
Tegyé két 15 kilós súlyt táskákba.
Meglehet, a cirka 70 kilómmal nem igazán terhelem agyon! Amúgy igen, koppant már fel... Be is van tekerve az utolsó csíkig.
Ez egy rugó.............minden ilyen jól néz ki.
Pont mint én.

Én el se kezdtem.
A Te súlyodra teljesen elég a gyári rugó, koppant már fel?......Neked az olajcsere(jó 15W-re) szerintem elég lenne...
Bizony! Erősen gondolkodom rajta, valamit nekem is kezdeni kell az elejével. Nem tudom mennyire hatékony egy szimpla olajcsere, de az biztos, hogy ez lenne az igazi!
így van...a másik fórumon, hogy belemélyedtem sikerült oda eljutni, hogy a társaság fele nem áll szóba a másik felével....ezt jó lenne elkerülni itt...
Jól néz ki...
Ez így egész baráti árban van: link És marad 17 ezred megélni!