Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha km-számláló-állást akarnak vásárolni, akkor azt kell nekik eladni.
legyenek vele boldogok.
én arra figyelek, hogy vezérműszíjcsere-periódus utánra tegyem párezerrel :o)
nem verek át senkit, mert az összes hibáját elmondom a portékának. igazából ez se érdekli őket, meg az előnyök sem. csak az évjárat és a km-állás. Hát akkor megkapja km-állást!
a másik fajtájuk a festékrétegmérős fajta... sír, h a kismercin sok a műanyag elem és nem tudja mérni. azt hittem lenyomok neki egy sallert.
szervizkönyvet is kár vezetni, majd kiderül milyen piaci igény lesz eladáskor a km-állásra...
azt, hogy én cseréltetek még a difiben is olajat, meg pollenszűrőt (nem másik használtra, mint a szakszerviz), azt egy külön A4-esen írkálom magamnak.
A bálványozott szervizkönyvet meg inkább szűzen hagyom.

A sok hülye, a sok hülye teszi ilyenné a használtpiacot!
köszi, biztos nem jöttem volna rá nagy móka miki vagy amúgy
nagyon új nekem ezen a gépen minden. mai programnak azért beterveztem egy kuplungolaj cserét, elég csúnya sötétbarnás színe van már.
Benzinszint jelző.

Amúgy tank kitámasztó.
Egy srác kérdezett rá nemrég itt akkor láttam.
Ajánlottam is a tiedet neki de ha nem érdeklődött valszeg ezt nézni meg.

Szerintem azt fogják neki mondani hogy egy vidéki orvos 10 évig garázsban tartotta mert nem volt ideje motorozni de évente cserélte benne az olajat.
lenne még egy kérdésem
mire való ez a cucc ?
még egy kérdésem lenne
mire való ez a cucc ?
lehet, h a benzin levego kombotol fullad le a motor hidegen?

gyari terkep + sportlegszuro + nyitott sportdob?
Azért én igyekszem erősíteni a szabályt.. kivétellel
karbis és 14eKm
...és elhiszik mert el AKARJÁK hinni hogy megcsinálták az évszázad üzletét
csak gyözze a zsebe a fötengelycserét

állapotot senki nem néz csak kmóra PILLANATNYI állást

Én meg a jóidőt.
Mostmár cseszheted.Mivel még előtte kellett volna mielőtt felraktad.A baj hogy figyelnek.Sokan.
Én marha fennhagytam a régi hirdetést.Naná hogy a beszámításnál kiderült a csel.
Pedig ma is reklámoztam.
De szerintem a srác inkább karbis,olasz 14e kilométeres 630e ért árultat akar venni.
Na a motor a szerelőnél, várja a teló a 15W-s olajat
a gond az hogy egy igazi hülye vagyok
Adok egy panelt...............nem kell még tekerni sem.
Mondtam már rég.
1 bolond 2x megkérdezte hogy mennyit engedek(más nem érdekelte)
elvileg többször nem hiv
...számitsak be ezt-azt

közvetlen kolléga boldogan megvenné ennyiért,csak egyenlöre nem tudja összekaparni rá a lét
...de vsz felteszem majd ujra,30-40-el többért hogy az alku sikere meglegyen
...vagy beviszem kereskedésbe,tekerjék vissza ahogy akarják,nekik velem ellentétben megvan hozzá a pofájuk
evőjelölt a láthatáron?
Én?
Minek.Dokisrácnak kell.
Én tavaly szeptemberben vettem mikor a gyárit az eladó kivette és egy megmakkant robiakksival pótolva adta át a járgányt.
Próbaúton simán indult,másnap meg sehova.
kb egy hónapja cseréltem aksit (8évet birt)
majdnem vartát vettem,de FrPeti jóáron hozott nekem yuasát
irj neki
Banner olcsó...............még talán jó is.
DocHoliday: nekem is ez volt, aztán egyszer nem akart beindulni... hazainduláskor persze... :-) utána méricskélés nélkül csere volt.
Na jah, az indítóáram az valami 100-200A is lehet ha minden igaz. Elolvadna ez a szar a kezemben! De amúgy mikor mértem, simán indult, viszont a fesz leesett 9V környékére. Szarni rá, lecserélem, az a biztos. Inkább, minthogy ottmaradjak valahol messze hazulról.
Nem feltétlenül, de végülis igen...a terhelés mérő villa az igazi, de az csak villanyosságisnál van mert otthon felesleges meg hát ha többféle méretű akksit akarunk mérni akkor abból is többfélét kell tartani...
Nekem jóaz..................ha indítok és leesik a feszkó kuka az akksi nem?
De ez nem terhelés mérő.....csak a feszt tudod mérni...
Komoly mint az ebola.