Erről kár is beszélni mert az átlag nem jelent semmit......a minimálbéresekből sokkal több van mint főnökből aki 10-20X annyit keres....bár hallgattam egy műsort amiben a magyar, szlovák és cseh közalkalmazottak fizetését és azok 3 rétegének a kereseti viszonyát mutatták be....a legkisebb eltérés a cseheknél volt ahol egy főnök 300000, kisfőnök 250000, adminisztrátos meg 200000 körül keres átszámolva, a szlovákoknál kicsit , de nem jelentősen volt más a helyzet míg nálunk egy irodavezető 500000, kisfőnök 300000 és az edmin meg 100000 körül keres.......na itt van a bibi....a túl nagy különbség okoz gondot....
Most mentem a nagy Bandival egy normális karikát, hát aki Metzeller Rennsport gumit akar venni az ne vegyen. Oltári fos. Elöl a pilot2 nagyon jó, hátul meg ez a szar...
Ma gurultam egy kicsit, most alapjáraton is hallottam azt a hangot, plusz meg volt az első pöffentés. álltam a lámpánál húztam egy kis gázt, pöffent egyet, de nem állt le
normális, hogy ilyen időben kevés városozás után 100 fokos a víz ?
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem,
tegnap nagyon csúnyán eláztam, és motorral történt valami, valószínű, hogy beázott, és nem megy az első henger, mi a tudok vele csinálni ? elég ha megvárom hogy kiszáradjon ?
Látnád az esvé árát.
Amúgy van.
Bár azt nemmondta hogy idomost szeretne.
tényleg rejtély számomra, h közel azonos árak mellett (HU vs. CH) hogy a f*szomba lehet megélni a tizedéből...
by:Blöff (Csuma mondja golyó fogú Tony-nak)
Amúgy mi a helyzet?
Egen...................de nem láttalak.
Hamarosan eladóvá válik a gép, ha esetleg hallotok valakiről aki ilyet keres ne tartsátok vissza az infót!
köszönöm
normális, hogy ilyen időben kevés városozás után 100 fokos a víz ?
Segítségre lenne szükségem,
tegnap nagyon csúnyán eláztam, és motorral történt valami, valószínű, hogy beázott, és nem megy az első henger, mi a tudok vele csinálni ? elég ha megvárom hogy kiszáradjon ?
Illett volna megismerni a kissebbet