Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látatlanban nem tudom...szerelőd mit mondott rá?
de ez a visszabukás amit tapasztalok ez micsoda?Nem himbál be csak kicsit visszább megy.
abból 20-as kellett volna... ...szerintem...
nem vág vissza gyorsan kb mint eddig.Azt érzem menet közben,hogy sokkal feszesebb.
Most motul ment bele.Elötte mi volt azt nem tudom,az előző gazda cseréltette még
és a márkája?...csak érdekel, próbáltam már párat és nem mind volt jó..
Ha gyorsan jön vissza elengedés után akkor nem lett jó....épp most próbáltam egyet amiben két éve cseréltem és még mindig jó(azért nézette meg, hogy ha nem lenne jó akkor cseréljem újra)....
jobb lett csak van valami furcsa holtjátéka a felső tartományban ami eddig is megvolt.Lenyomom,vissza tol koppig aztán egy picit visszaenged,de csak egy picit.Azt hittem ez olaj cserével orvosolható.
A régi olaj olyan volt mint a víz egyébként.
Nem cserélted vissza?....hát akkor ez van...nekem van még egy pár rugóm.....több már nem hiszem, hogy lesz...oszt lehet venni a vilbers-t ....
Asszem Pécsett.
A motorban.
A Tiéd megvan még?
Rugócsere.
De az se olyan nagy cucc.
Viszont a maximumot kihozza belőle.
Olaj márkája?
1 mp alatt 292-ről lassul 245-re
na neee
Én most 15w-s olajat rakattam az enyémbe(futóműbe).Ettől sem vagyok elájulva.....jobbra számítottam
a co az védőgázos.
hát akkor technika híján elnapolva a story...ezen múlik a pówerkomondor sajnos...A tuningcégnek nincs ilyenre technikája, szomorú
Rozsdamentes pálca kéne hozzá és egy hegesztő aki szépen dolgozik.
tuti,h nem kell védőgázas hegesztő hozzá?

főleg a kipuleömlő lenne a lényeg
Ronda.
Zoli! Mi a véleményed erről a 98 lovas Banditról?
Simán CO-val
Részben rozsdamentes.
a kipufogócső (nem a dob) milyen anyagból lehet?

mivel lehet azt heggeszteni?
Tuti,hogy le van áttételezve+némi tuning,de ez is imbolyog a csávó alatt mint az enyém szokott,hiába nem egy sportfutómű.....
270-nél rakja a 6-ot. Szerintem ez nem egy gyári masina 270-től is igen szépen gyorsul. Természetesen óra szerint