Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a magyar szeret mást okolni mindenért.Pl politikusok.De ebbe inkább ne menjünk bele.Szerintem
hát nem ezt írtam én is?
mondjuk a nuku kaja és nuku lakás párossal megvalósítható.....
"akkor itt is meg lehet élni átlag fizuból!"

mióta?.....ha csak nem a statisztikai átlagot nézzük mert az tavaly is 180000 volt csak a gond, hogy úgy átlagolnak, hogy 1 igazgató 2.5milla és 20 dolgozó 60000.......
Inkább úgy mondanám, hogy a mi fajtánk nem szeret senkit.....azért az talán gyanús lehet, hogy mindenki ki tud jönni bárkivel csak minket utálnak.......szerintem senki sem utál minket úgy enblock hanem mi utálunk alapból mindenkit.... ...
nem érzékelted az iróniát a mondatban....
szeva Lacosz!

meg meg, lassacskán...

Dozer: itt a flancolás a drága autókat, órákat, nyaralásokat, lakásokat jelenti...

amit felsoroltál, az belefér a mindennapi életbe...
de Te magyar vagy!A mi fajtánkat sehol se szeretik!
ha élni akarsz flancolás nélkül(nuku motor,nuku autó,nuku kaja) akkor itt is meg lehet élni átlag fizuból!
Szeva Kalóz:)élsz még:)?
háááát, a puding próbája az evés...nemsokára kiderül, h a rend őrei mennyire érzékenyek hallásügyileg....

Ha azt a sok reszelt kipufogós krossz gyökeret nem bántják akik itt jaszkariznak fel le, akkor az én szépen zenélő dobjaimba csak nem kötnek bele.
annyit nem tudsz...

mondjuk ha csak simán élni akarsz, flancolások nélkül, az mondjuk átlagfizuból megy...
Igazi paradicsom a sportdobbal állatkodásra.
A trükk az hogy baromi sokat kell keresni és semmi sem drága.
ha már a helyieknek is teli a tökük, akkor gondolhatod, h mennyire nem tipikus ez az idő arrafelé

Genf: az olyan mint az én falum, levegőt se szabad venni...A tó és környéke igazi miller paradicsom, a fekvése tökély, baromira felkapott...
Voltam egyszer Genf-ben.Nagyon tetszett csak baromi drága hely
Nem kéne szólni a tavasznak hogy vége a fájrontnak és ideje melózni?
igen, 1900m-en a tenger felett...

gondoltam megosztom, ha már annyira hegyi szerpentinben gondolkodtok
Nekem nem.
hol van ez? Svájcban?
Zolinak volt fúrt villahídja!Az ezreseken gyári volt azoknak akik "itt" építették át.Úgy emlékszem
másik nézetből...

és k***a nem vicces.Ide akar(nám) elvileg kihozni a vasat egy hét múlva
Zoli, a hószánt nem viccnek szántam.

Ez am a reggeli állapot:
Kinek is volt itt SV1000villahíd megfúrva, magasítóval?...lehet, hogy érdekelne...