mióta?.....ha csak nem a statisztikai átlagot nézzük mert az tavaly is 180000 volt csak a gond, hogy úgy átlagolnak, hogy 1 igazgató 2.5milla és 20 dolgozó 60000.......
Inkább úgy mondanám, hogy a mi fajtánk nem szeret senkit.....azért az talán gyanús lehet, hogy mindenki ki tud jönni bárkivel csak minket utálnak.......szerintem senki sem utál minket úgy enblock hanem mi utálunk alapból mindenkit.... ...
mióta?.....ha csak nem a statisztikai átlagot nézzük mert az tavaly is 180000 volt csak a gond, hogy úgy átlagolnak, hogy 1 igazgató 2.5milla és 20 dolgozó 60000.......
meg meg, lassacskán...
Dozer: itt a flancolás a drága autókat, órákat, nyaralásokat, lakásokat jelenti...
amit felsoroltál, az belefér a mindennapi életbe...
Ha azt a sok reszelt kipufogós krossz gyökeret nem bántják akik itt jaszkariznak fel le, akkor az én szépen zenélő dobjaimba csak nem kötnek bele.
mondjuk ha csak simán élni akarsz, flancolások nélkül, az mondjuk átlagfizuból megy...
Genf: az olyan mint az én falum, levegőt se szabad venni...A tó és környéke igazi miller paradicsom, a fekvése tökély, baromira felkapott...
gondoltam megosztom, ha már annyira hegyi szerpentinben gondolkodtok
és k***a nem vicces.Ide akar(nám) elvileg kihozni a vasat egy hét múlva
Ez am a reggeli állapot: