Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tom.
Féligkereskedő zugbehozó srác hirdette az enyémet.
Kicsit korrektebben odaírta a külföldi forgalmit.
Megnéztem........blabla............ismered a történetet.
Megvolt a komplett forgalmi ára szervízzel cakompúder a hirdetett áron.
Zoli, amikor így letilt mennyi idő után lesz elérhető az eredeti nick?.....ahogy tudom ez már veled is előfordult párszor...
na, sanyi vagyok, csak a saját nickemen nem tudok írni, ez Anitáé, igaz már évek óta nem lépett fel vele
A kereskedők 99%-a így hirdeti, hogy névreírva friss műszakival ennyi. Te aláírod az olasz adásvételit és 1-2 nap múlva papíros a gép
Eléggé.Bár ha magyar forgalmit ír tuti ha vevő lennék azzal is kérném.559000.-ért.Hamár ilyen hülyén írta ki.
Bár lejjebb kéne menni.Indítanék egy 450e el.Adnék egy névjegykártyát hogy hívjon ha kitalált egy normális árat.
Ha vennék mostanában egy SV-t.
De tompa vagy.... Arra írtad, hogy szerinted nem is magyar nem? Én meg, hogy ennyiért biztos az már
Emberünk pontosan 559000-ret kér érte.Oda van írva.
De amire én válaszoltam az 650be állna meg
Ki mondta a 650?et Én 630-at vettem erről.
Persze.
De ne vesd el azonnal a kilométer miatt.
Bőven 100e kilométer felett is gyáriak az értékek.És ő sosem nyelezte,tényleg megkímélt nem légből kapott az amit odaírt.
Nyilván magyar forgalomba helyezéssel értette, és nem kerül egy ős SV 650E ft-ba
Néztem ezt de ennyire átlátszó és béna hogy lehet valaki hogy ráírja érvényes magyar forgalmival de közben üres olasz formátumú a rendszámtartó a képeken?
Mindezt 560-ért?
GSS motorjáról tud valaki bemásolni egy linket?
Köszi.
nem.....könnyen lehet, hogy nem is probléma hanem csak szokatlan.....
Megnéztem a hátsó lánckereket 42 fogas(gyári ha jól tudom 40-es)
ez okozhatja a 3ezer alatti problémát ?
Rablás fényes nappal!
Jaám........................ 630 egy karbisért.........és 14e kilométer.
Én megnézném GSS-ét.
Újabb inyektoros olcsóbb....................és ugyan jóval több a bevallott kilométer de az állapota tuti megkímélt és minden leinformálható itt.
szerintem drága. keress rá a 2003 utániakra.
vagy alkudd be a forgalomba helyezés díját.
adják a kivont áron, de papírokkal-rendszámmal.
a km-óra állására a nyakadat ne tedd! :-) (és ne is az számítson).
Ja.
egyébként nem a kapcsolásoddal volt problémám, hanem a rajzzal :) aki segítséget kér ilyen ügyben, az ez alapján nem fogja tudni bekötni, ennyit akartam csak mondani...
hétállású f..?
akkor bírnak a nők, mi? :)
Hétállású a f..m kétállású.
Én meg parasztosan azon törpölök hogy a f..nak ennyire túlbonyolítani.A világítás tyúkbelére egy hétállású kapcsoló idomos motoron befúrom a tetszőleges helyre és "csókol anyád Boris".
és ha beraknánk egy diódát? akkor nem táplálna vissza az "öntartás" miatt a refi tápvezetékére.
'Reggelt!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_n
-5722440
Erről mi a véleméynetek?
Külföldi papíros, és kereskedőtől:)