Menjünk a szokott starigrad-i szállásra?...odáig tőlünk kb 600km.....persze megállhatunk hamarabb is valahol, vagy tényleg senj, ott az éttermet a hegyen igen kedvelem....
Ha sikerül karlobag-starigradig menni.Majd onnan trogir oda-vissza másnap csomagok nélkül.
Bár elég karlobagig.
Harmadnap fel a hegyekbe.
Onnan vissza pest.Hogy hangzik?
Pálya karlovacig és utána szerpentin senjig.Majd ahol lesz szoba jóárasítva.Után végig a tengerpart dubrovnikig...............talán.Megnézném a hidat.Harmadik nap talán plitvice vagy be a hegyekbe.
Haza meg az alsó úton.
Minnyá megszerkesztem.
kiderult,h 8,5%ot csal az oraja,ugyhogy meg lett gyogyitva:)
aztan kiderult,h alsobb tartomanyban benzinben gazag kevereket kap,dacara a sportlegszuronek,de ezt majd a powerkomondor javitja a nyaron.
kaptam egy 2-1 bodis rendszerre ajanlatot,nagyon korrektet,ugyhogy nemi szerencsevel ez is rakerulhet a nyaron:)
vegre meghallgattam a sajat mocim zenejet 6000 felett: mintha a pokol kapujan duborogtek volna ki a kentaurok gecc...Ja es bent volt a giannelli DBKillerje:DDDD b+ ultrabrutal hang.Ugyhogy marad a vas orokre:)
sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül , hogy milyen szimering kell az első lánckerékhez?
Nem tudom megnézni a service manualban...
előre is köszöntem annak aki tudja pontosan!
Ha sikerül karlobag-starigradig menni.Majd onnan trogir oda-vissza másnap csomagok nélkül.
Bár elég karlobagig.
Harmadnap fel a hegyekbe.
Onnan vissza pest.Hogy hangzik?
Haza meg az alsó úton.
Minnyá megszerkesztem.
elképzelés van esetleg a hétvégi túra útvonaláról?
Eladók gyári SV 650 S tükreim, párban 5e Ft-ért. Szép állapotban vannak.
Érdeklődni az adatlapomon található elérhetőségeken!
kiderult,h 8,5%ot csal az oraja,ugyhogy meg lett gyogyitva:)
aztan kiderult,h alsobb tartomanyban benzinben gazag kevereket kap,dacara a sportlegszuronek,de ezt majd a powerkomondor javitja a nyaron.
kaptam egy 2-1 bodis rendszerre ajanlatot,nagyon korrektet,ugyhogy nemi szerencsevel ez is rakerulhet a nyaron:)
vegre meghallgattam a sajat mocim zenejet 6000 felett: mintha a pokol kapujan duborogtek volna ki a kentaurok gecc...Ja es bent volt a giannelli DBKillerje:DDDD b+ ultrabrutal hang.Ugyhogy marad a vas orokre:)
jo nap volt
Megérte a tisztítás?
Viszont ők megadják a méretet.
Nemúgy mint a suzuki.
Nem tudjátok véletlenül , hogy milyen szimering kell az első lánckerékhez?
Nem tudom megnézni a service manualban...
előre is köszöntem annak aki tudja pontosan!
üdv! :)
Nem SV....Van valakinek véletlenül 42-43as lábra való csizmája? Fontos lenne! Vennék.