Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor kellett volna, tegnap este tálaltad az új tervet, pedig már napok óta kérdezem.
És akkó most hányan vagytok?
Ez jó mert most készültem el mindennel.
Namindegy.Én megyek.
Lemondhattad volna előbb is.
Könnyebb lett volna mindenkinek.
én úgy néz ki kihagyom, az autópályás túrázás nem nekem való.
inkább később, amikor jobb az idő megcsinálom az eredeti útvonallal.
van egy szlovén túra is a motorozz-on, ott teljesen pálya nélküli a menet, de ott se szaroznak a kilométerekkel :) egyszer viszont voltam szintén motorozz-zal a tótoknál, ott aztán 10km-enként álltunk meg, ezt megnézni, azt megnézni, tankolni, pót-tankolni (mert vki előzőleg nem tankolt aztán 10km és kifogyott neki), várkastélyt nézegetni, ilyenek, hajam kihullott :-) Én az 577-ről hazafele se akartam már FRpeter félórás benzinkutas szendvicsevése után újabb másfél órát eltökölni fagyizással, húztam hazáig :-)
Karlovacig nem egy élmény.
Az utána jön.
Családos utánfutósban gondolkozz.
Anya-gyerekek pancsiznak apa megy motorral megnézni a lenti részt.
tudom én is, nem most vettem észre, nyugi. nem tudok menni többnaposra, ez van... de autóval is annyira jó az a környék, hátmég motorral... és nem az a szarakodós párszáz km-es kis menet, hanem felültök és mentek amíg oda nem értek - én is így szeretem... csak ebédelni meg csövelni állok meg. látványosságok, haggyámá - csak az út! szóval érezzétek jól magatokat és csak óvatosba! :-)
Egy hónapja tudott dolog.Le kellett volna szervezni.
irigyellek titeket basszus ezért a kroáciáért!

valami országhatáron belüli megmozdulás nem lesz?
(nekem eddig szombat-vasárnap foglalt)
A projektoros azt jelenti, hogy a lámpatest is más. (A projektor maga egy optikai vetítőrendszer lencsékkel és tükrökkel).

vagy csak sima H4, H1 cserére gondoltál? Mert az nem "projektoros".

nem autóból szedik ki, mert más a gyári xenon és más az utólagos xenon...

szerintem olvass utána pl index autós fórumon.
Ja igazatok van nem éri meg mert ha megfog a jard akkor pengethetek. Az árára lenék kíváncsi vagy ezeket autókból szedik ki.
Plusz a csekkadó.
xenon átalakítás? Haver a minap kapott 100E ft-os csekket ez miatt. Biztos megéri....
Nem tudjátok menyibe van egy ilyen xenon átalakítás mert nem találtam árat róla.
youtube-on van fent egy sorozat pont sv-be építik be
Nem kell valakinek fém fékcső esetleg? SV 1000S de lehet jó 650-be is
Talán rá lehet faragni de eléggé át kell alakítani.Más a blokk picit.
Heló próbáltatók beépíteni projektoros xenont motorba.
Hali SV 1000 gyári hasidom jó a 650 re?
Hűűű de beitaloztam abban a várban első este Sok ajándék rövidet kaptunk a terminátor hangú csajtól
Sok hús,sültkrumpli külön rendelős.
nem ettem még grillmixet Horvátországban, fogalmam sincs
Hát, a bolt sem olcsóbb mint egy grillmix..... ....Laller, vélemény?