Hú,a temetés az nem jó..........
Na jól van,akkor majd megbeszélünk valamit
gabennal ma megpolíroztuk a motorokat,mint az újak
Megpucolta a láncomat,a pleximet (most már kilátok),meg a fogaskereket
Május 1-én lehet leugrunk Taszárra a röpködésre,van egy tuning Hondás,azzal megyek egyet,úgy néz ki,ja autó,de áll. nagyon goromba
Van egy eladó gyári plexim, teljesen szép állapotban, ha valakit érdekel. Nyugodtan írjatok, vagy hívjatok a madesz@indamail.hu mailcímre vagy a 30/213-23-02-es telefonszámon
Ár, megegyezés szerint
Ezt pl. 2000-ért megcsinálja a műanyagos, 15k-ért lefújják. A georgedesignnál a teljes gyári matricaszett 6500-ba kerül, a fejidomra való kijön gondolom 4000 körül. Az összesen kb. 46000 Ft. Egyébként imádnak legózni ezek a műanyagosok ha megfizeted őket, nagyon apró puzzle-ból tudnak szép dolgokat kihozni. Mondjuk a fejidom anyaga necces 400C°-on hegesztik.
Csak őt már zavarta
Amúgy nagyon sokszor fel van nyitva a felnyitható része,és úgy megyek.
Na jól van,akkor majd megbeszélünk valamit
gabennal ma megpolíroztuk a motorokat,mint az újak
Megpucolta a láncomat,a pleximet (most már kilátok),meg a fogaskereket
Május 1-én lehet leugrunk Taszárra a röpködésre,van egy tuning Hondás,azzal megyek egyet,úgy néz ki,ja autó,de áll. nagyon goromba
Elég neki ha rádől és simán hajlik annyi hogy feszüljön az idom rajta.
Akkormeg előbb-utóbb repedni fog.
SZombatra már elvileg jó lesz.
Van egy eladó gyári plexim, teljesen szép állapotban, ha valakit érdekel. Nyugodtan írjatok, vagy hívjatok a madesz@indamail.hu mailcímre vagy a 30/213-23-02-es telefonszámon
Ár, megegyezés szerint
http://www.sportmotor.hu/motor...
Most már az itthoni levegőt pusztítom,több mint egy hete :)
A motorom kész lett,jó lett,pörög bele a km :)
Amit említettem V2 es ill. motorostalálkozót itt Lellén nemsokára kihirdetem,már csak pár dolgot nem beszéltünk át a tulajjal.
Dozer,csütörtökön nem jössz el délelött Pécsre?
Itt kerepesen elég jól megoldja a hűtős.
Az ebay-n találtam 50-60 körül.....