Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó gép mind...............sv-vel kis sebességnél is befosol mert tol a hornettel meg nagy sebességnél............kérdés mi a szimpibb.
Egyelőre ez a legtöbb..:)
Nemrég mentem csapatban 2 hornettel...................az mennyire jó tapasztalat?
Nézelődtem még az eladó gépek között, találtam pár eléggé szép példányt:) Néhányon láttam utángyártott oldal és hasidomot. Oldalidomot mennyiért lehetne vajon szerezni? Még mindig nagyon vacillálok az SV meg a Hornet között, esetleg van olyan akinek van tapasztalata mind a két géppel?:D Ha minden jól megy, hétvégén sikerül kipróbálni mindkét típust, de azért jó lenne más véleménye is.
Szerintem jó lesz.
Nem gopro de talán................jó lesz.
http://youtu.be/h7QR_eoiQUI
neked is hullámzik a vidid...

nekem az első felvételemen nem hullámzott...
de ha megnézed azt a pár videómat láthatod az eredményt, nem akarom már többször itt reklámozni.
a tank szerintem a legjobb hely mert rugalmasan van rögzítve és ha teletankolod akkor még súlya is van. nekem ott a tapadókoronggal egyáltalán nem rezgett, a ragadós talppal is csak fékezéskor látni némi hullámzást.
Nem HD-t én 35e-ért adtam el.Igaz az még 960-as sem volt.
ez nem a hd, ahhoz képest már drága, ennyiért hd-t kapni.
jaaa, azokra a tappancsokra...el is felejtettem, h van

hétfőn tervezek egy másik szerpentin bejárást.Lehet oda felteszem a lámpa fölé

http://youtu.be/r_dYKDjEUgQ is rázkódik...
Nem tapadókorong...........az íves felületű talp és a 3M kombinációja és az index környéke............én arra gondoltam.
És 30e ért kéne valami...............ami lesz is.Csak kérdéses hogy legalább megközelíti e.
tessék itt van egy jóárasított gopro
kilát a víztiszta plexin át, csak én nagyobbat akartam...mit számít 1 év :D ugyan, ne kapkodd el...

Zoli: az idomok ívesek, a tapadókorong meg nagy felületű és pont túl nagy...Talán a hátsó farokidomra lehetne rakni, ha nem lenne ott a konzoltartó kapaszkodó :D

A sárvédő is túl íves...

Az M3 brutál ragasztó, se síeléskor, se semmikor nem engedett el.Én megbízom benne.
Igaz én arra a 3M-es kurvaerős ragcsra bíznám.
Meg egy valami vékony madzaggal ki is lehetne biztosítékként kötni.
A sisakra felszórva nem parázol?
Nem tudom. Én nem bíztam annyira az oldalirányű felfogatásban. Állandóan azon paráznék, hogy leesik. Bár a tapadókorong rohadt erős. Télen simán bírta a snowboardon is.
Jó lenne.
Idomosnál nem lehet az idomot használni?
Kurvaeccerű.
Oldalt van majdnem sima felület.Oszt annyi.
A szöggel én is szívtam...
Viszont nekem nem kellett a tanknál plussz elem.
Egyszer majd én is teszek fel videót... végül is lassan csak 1 év telt el...
ha direkt a tapadókorongon van rajta, patent a kép.De én beraktam még 2 közdarabot de nem jött be...

a sisakomon jól mutat, jó képet is adott, csak a szögét b***am el, így végig az aszfaltot vette...suxx...

első lépések.Ez van
Meg is lepődnék ha esetleg előzné.
Nekem gopro van. Az megközelíti
Ha lesz időm törpölök valami tartón is..............csak egyenlőre jönne meg a kamera.............már shippingel csak pici kinyai................ki kéne tapasztalni hogy egyáltalán megközelíti e a goprot.
Nekem is valami elcseszett félszarvú állat érzésem volt, de amikor nem csak az utat akartam felvenni, akkor ez volt az egyetlen mód...

Emellett feltettem még egy konzolt a farokidomra is hátrafelé, szóval döbbenetes felvételeket tudok készíteni az engem üldözőkről
Sisakra rakott kamerával nekem mindíg az Erik a Viking jut eszembe és röhgök mint a ló tőle.
Ezért nem jön szóba nálam.