Nézelődtem még az eladó gépek között, találtam pár eléggé szép példányt:) Néhányon láttam utángyártott oldal és hasidomot. Oldalidomot mennyiért lehetne vajon szerezni? Még mindig nagyon vacillálok az SV meg a Hornet között, esetleg van olyan akinek van tapasztalata mind a két géppel?:D Ha minden jól megy, hétvégén sikerül kipróbálni mindkét típust, de azért jó lenne más véleménye is.
a tank szerintem a legjobb hely mert rugalmasan van rögzítve és ha teletankolod akkor még súlya is van. nekem ott a tapadókoronggal egyáltalán nem rezgett, a ragadós talppal is csak fékezéskor látni némi hullámzást.
Nem tapadókorong...........az íves felületű talp és a 3M kombinációja és az index környéke............én arra gondoltam.
És 30e ért kéne valami...............ami lesz is.Csak kérdéses hogy legalább megközelíti e.
kilát a víztiszta plexin át, csak én nagyobbat akartam...mit számít 1 év :D ugyan, ne kapkodd el...
Zoli: az idomok ívesek, a tapadókorong meg nagy felületű és pont túl nagy...Talán a hátsó farokidomra lehetne rakni, ha nem lenne ott a konzoltartó kapaszkodó :D
A sárvédő is túl íves...
Az M3 brutál ragasztó, se síeléskor, se semmikor nem engedett el.Én megbízom benne.
Nem tudom. Én nem bíztam annyira az oldalirányű felfogatásban. Állandóan azon paráznék, hogy leesik. Bár a tapadókorong rohadt erős. Télen simán bírta a snowboardon is.
A szöggel én is szívtam...
Viszont nekem nem kellett a tanknál plussz elem.
Egyszer majd én is teszek fel videót... végül is lassan csak 1 év telt el...
Ha lesz időm törpölök valami tartón is..............csak egyenlőre jönne meg a kamera.............már shippingel csak pici kinyai................ki kéne tapasztalni hogy egyáltalán megközelíti e a goprot.
Nem gopro de talán................jó lesz.
http://youtu.be/h7QR_eoiQUI
nekem az első felvételemen nem hullámzott...
hétfőn tervezek egy másik szerpentin bejárást.Lehet oda felteszem a lámpa fölé
http://youtu.be/r_dYKDjEUgQ is rázkódik...
És 30e ért kéne valami...............ami lesz is.Csak kérdéses hogy legalább megközelíti e.
Zoli: az idomok ívesek, a tapadókorong meg nagy felületű és pont túl nagy...Talán a hátsó farokidomra lehetne rakni, ha nem lenne ott a konzoltartó kapaszkodó :D
A sárvédő is túl íves...
Az M3 brutál ragasztó, se síeléskor, se semmikor nem engedett el.Én megbízom benne.
Meg egy valami vékony madzaggal ki is lehetne biztosítékként kötni.
Idomosnál nem lehet az idomot használni?
Kurvaeccerű.
Oldalt van majdnem sima felület.Oszt annyi.
Viszont nekem nem kellett a tanknál plussz elem.
Egyszer majd én is teszek fel videót... végül is lassan csak 1 év telt el...
a sisakomon jól mutat, jó képet is adott, csak a szögét b***am el, így végig az aszfaltot vette...suxx...
első lépések.Ez van
Emellett feltettem még egy konzolt a farokidomra is hátrafelé, szóval döbbenetes felvételeket tudok készíteni az engem üldözőkről
Ezért nem jön szóba nálam.