Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha itthon is ilyenek lennének az útminőségek, lehet kevesebben sztájkolnának a majd 500ft-os üzemanyagárért. addig egyenlőre bekaphatják..

csak a kamera "torzít" ennyire a tükröket illetően, vagy tényleg ennyire magas vagy ?!
a grill csirke az egész grillcsirkét jelent?
De nem ott.Bár megnézném.
Igaz most Szardinia van terítéken és nem az olajos fajta hanem a sziget.
Jövőre.
Mi is itt vagyunk....
Lecsuknák a fináncok.
Miért alapjárat körüli fordulaton kanyarodsz? Majdnem lefullad szegény
Ez merre volt pontosan?
Én négy évesen vettem anno (2004-es), 17e volt benne, nekem ez reálisnak tűnt. Most van benne 35 (maradjunk annyiban, hogy óra szerint, ami biztos, hogy én 18-at raktam bele, a többit ki tudja), de olyan, mintha legalább 80 benne lenne már.
De persze a 8 éves motorban 7e...azt úgy is bele lehet tenni, ha csak gyújtáson kitolod havonta egyszer lemosni
A sziklaátbúvós egész érdekes
Ha ennyire eszetlenül tolod neki kitiltanak a lila tehenek országából.
itt a következő vidi:

link
Szevasztok srácok! Tud valaki szerezni sv650s gépre oldalsó kitámasztót?Előre is köszi!
várom a képet
Ilyet Szegeden is lövök neked..
most lőttem az utcán...erre (is) van pénz...sőt, mikor elment a nagy hó márciusban, lemosták az összes utcát erre megint jött hó, úgy 40 centi....hát nem megint lemosták?De pechjük volt, meg a tél még egyszer beköszönt 20centivel búcsúzóul április végén.Na mit csináltak?Lemosták megint
Üdv:)

A V2 es találkozó ügyében :34:
(Persze nem csak V2-eknek:)

Máj 19 szombat kb 14 órától.

Sokan telefonáltak (köszi),és sokan mondták hogy az időtől is függ az érkezésük.
De remélem jó lesz,ami eddig úgy fest:)))
Csütörtök estig ha nagyjából itt összeírnánk a résztvevőket,az jó lenne,mert a tulaj is úgy készül fel.Vagy email ben soosbela@citromail.hu
Nem kell fix adat,csak nagyjából.
És azt kérem jelezni még aki ittalszik! :78 :hihi Már van aki pénteken jön:))) :hihi

Az objektumnak két bejárata van,az egyik:Balatonlelle Gárdonyi G u 2,beton kerítés,az ovóda melett,murvás parkolóval a házzal szemben. A kapu nyitva lesz,be is lehet jönni az udvarba,(csak ez a ház elött van ilyen)
A másik Báthory u,itt házszám nincs,csak egyenesen az utcában 50 métert és oda érkeztek,de ahol a motorok lesznek,itt is murvás parkoló van a ház elött,el sem lehet téveszteni!
A kaja:Grillcsirke hasábbal,salátával 1700ft
Vagy csilisbab:1000ft
A kaja árában benne van az egész ceremónia alatt fogyasztandó vörös,fehérbor,és a szóda!Akár kifulladásig:)))))))))))))))
Az üdítő és a sör az nincs benne,de az sem egetverően sok:))

A szállás 3000/fő.

Vasárnap van lehetőség reggelire is,ez 600ft/fő

Ha valaki nem boldogul amikor jön,az hívjon fel Lelléről,és elmegyek elé motorral!Öcsike:207705882
soosbela@citromail.hu
A borokat teszteltem szombat este is,igen jók,mint mindíg :hihi
a vörös fönemesnél is garanciával( ) adják a motorokat
Sanyinak szerencséje volt velük,de elsökézböl hallottam 3-4 nagyondurva lehuzós gusztustalan történetet velük kapcsolatban.
A szart a magyar meg nem szereti olcsón megvenni.
...inkább szilikonosan qrvadrágán,és párezret sem hajlandó rászánni hogy megnézesse egy szerelövel.
De csak feleslegesen dühöngök.

...akinek esetleg olcsón egy 650N K3 kellene,és nem kmóra állást hanem állapotot néz az keressen meg
amúgy igen, ezt a tendenciát láttam, mikor elhagytam a Hazát anno és most sem látok változást...Mindez persze összefügg az emberek egyre drámaibb anyagi helyzetével...

A kérdés mint mindig: meddig bírják az emberek?
Hali.
Beszéltem ago-val. Hónap végén az én sv-m is kap FI Tunert. Úgy tudom neked is az van benne. Remélem beváltja az ígért változást...
Egyébként hozzászólva az előbbi km témához: sztem nem a km mennyiségétől függ egy motor állapota, hanem hogyan használták és szervizelték...
Mer' a szakszerviz az egyenesen a becsületesség szinonimája.

Weltauto..
1 éves kocsik 30-60k km között
6 évesek meg 140-180k km között
Itt azé' valami nem stimmel
A Weltauto meg nem teker (a fiatal kocsiknál ez még talán igaz is).. mer' használt autó garanciával

A márkaszervizek használt autói ugyan úgy vissza vannak tekerve mint a murvás neppereké. Szerintem motoroknál sincs ez nagyon máshogy
Mer persze a TDM az olyan mint a legfuxosabb mekdöncis gixxer..............pont azé veszi az ember hogy évi 1600-1700 Km-t letekerjen vele.
Én is így gondolom! Mármint, hogy pont az enyém nem volt tekerve!

A TDM900-asom is 6 évesen 10.000 km-t mutatott szerviz könyvvel, magyarországi. Gondolhatjátok, hogy a szakszerviz nem tekerte vissza. Persze, mert ott ez nem szokás, és persze nehezen tudnak szervizkönyvet csinálni hozzá pár 100.000 Ft nyereség reményében.
Az én motorom magyar.A szekszárdi full-gas -ból való!
És igen............pörög az üzlet...............mer olyanok vagyunk hogy simán meg lehet velünk etetni az olcsón szart dolgokat.
A CsontiCar legalább bevallottan csak egy dologra hajt, az alacsony árra.. Ő nem basz át, olcsón ad szart, mert ez kell a népnek.
Tisztességes hozzáállásnak tűnik.. és ott még igazán kiglancolva sincsenek a kocsik