Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor dubrovnyikban hány plusz szállást foglaljunk
Hát...........sanyinak mondtam.............mivel mondta hogy a BMW kényelmes.............Csak nem itt.
azzal a tank alattival már találkoztam, de a jobb oldalin túlnéztem, viszont ahogy mondod tényleg ott van valami
? nem értem ezt miért nem értem
A karburátorosokban is van szivattyú, csak vákumos.
A vázra van csavarozva belülről, a motor jobb oldalán. Meg még ott a vákumos benzincsap is a tankon.
hiszek neked mert te legalább szerelsz is ( mert már "okosok" mondtak mindent, meghalt a motor benne.......)

Köszöntem a válaszokat - tanácsot
Kipróbáltad GSS bimmerét?
Annyit még megnézhetsz, hogy a benzincső nem törik-e meg valahol....
annyi érdekesség van, hogy ha feldobom emelőre gond nélkül forog le, de akkor mondjuk nem is kell hozzá szinte semmi ......
valahogy így...jártam már én is hasonlóképp csak a másik oldalon...
akkor vigyem vissza az arcnak és mondjam neki ez nem jött be
próbálja újra?
az esély megvan...most Zolira hagytuk a tervezést....ahogy nézem fogunk még éjfélkor is a szállást keresve bolyongani...
Akkor az nem sikerült...
semmi baj vele , csak fura hogy tenger helyett izé..persze szép azis de a vízre eső tengerek számja viszonyleg alacsony

viszont így nem találkozunk hacsak el nem tévettek és dubrovnyikban jukadtokkki
karbiszinkron, tisztítás, gyertya csere most volt és még mindig csinálja már tiszta ideg vagyok
Azt nem is néztem... ....akkor be kéne állítani a karbit...
igen Zoli jó irányba tévedsz, pontosan 7000 papír pénz és rendelős ami kb párnap ill néhány hét a lány elmondása szerint
ezzel nekem annyi gondom van csak, hogy 2001 karbis és ha jól tudom ebben nincs szivattyú vagy tévedek?!?!?!?
A suzukinál 5-10e közt mozog ha jól tévedek.
29 ezer az semmi...Máris kifeküdt
Biztos agybajt kapnék...
mondjuk a busámon 42e-nél leszakadt a hajtókar. Nem nálam,de késöbb derült ki..ment is a háztól.
Hááát lehet oka ennek, de nagyon nem jellemző...
29-nél már hajtokar cserés volt?
Mit kellett 6000-el ezelőtt cserélni?...ha jól értem a hajtókarokat?...
A 2. hiba könnyen lehet, hogy a szivattyú....meg kéne mérni a nyomást..
Helló mindenki!

Kérdésem lenne, nincs -e valakinek egy felesleges km jeladó rotorja a polcon elfekvőbe, vagy netán egy jó forrás ahol jó árban lenne.
Előre is köszönöm.

Kettes kérdés: találkozott már valaki olyan jelenséggel, hogy 3-4-5 ben cibál a gép 7000-7500 utána olyan mintha nem kapna kaját és csak szaggat abban az esetben ha tövig rántom a gázt, de ha szép lassan húzom felfele akkor kimegy 10500

Remélem érthető volt ahogy leírtam.

Üdv.:Runny