eszméletlen szerpentin orgia kb. 50km-en át...Azt hitteme gy idő után, h megőszülök mert sosem akart végetérni
sikerült a tappancsot az első sárvédő közepére rakni így éppen beleér egy-egy kátyúnál a goproba a fejidom úgyhogy újratervezés Igo...Mondjuk csak a parkolóban teszteltem, nem rizikózom, h tényleg beleér-e.
én pl. kinézet és a hanghatás miatt vettem a 650s-t, úgy hogy nem próbáltam ki előtte, hogy milyen is valójában.
Úgyhogy mondhattak nekem volna vásárlás előtt bármit,
nekem kellett egy ilyen.
Aztán értek a meglepetések:
+ úúú, hogy húz alulról(is)
+ milyen rohadt jó hangja van a sportdobbal
- S verzió hasalós, és hamar megfájdult a csuklóm
stb, stb.
ha teheted próbálj ki egyet-egyet a jelöltek közül (hát ez nem lesz könnyű) és vedd a leg szimpibbet.
Én ezt csináltam amikor a fazer 600 és az sv között vacilláltam.Az sv kevesebb lóerő meg vékonyabb hátsó guma de mégis győzött
a 650-es sv egyik sarkalatos témaköre a hátsó kerék mérete miatt kezdetben kialakuló kisebbségi komplexus ami idővel elmúlik ugyan de eleinte nagyon zavaró és illúzió romboló
sikerült a tappancsot az első sárvédő közepére rakni így éppen beleér egy-egy kátyúnál a goproba a fejidom
Balra jobban kanyarodom mint jobbra
a 2 együtt meg nem megy, bárhogy próbálom, nem tudom melyik legyen
van már szóda a pulmonológia klinikán?
má megin megyünk ha valakinek van kedve ... eddig 3 vagyunk.
Majrécsíkfóbiám van.
Úgyhogy mondhattak nekem volna vásárlás előtt bármit,
nekem kellett egy ilyen.
Aztán értek a meglepetések:
+ úúú, hogy húz alulról(is)
+ milyen rohadt jó hangja van a sportdobbal
- S verzió hasalós, és hamar megfájdult a csuklóm
stb, stb.
Az élményfaktora sokat dob az összképbe
ez lett volna az...
Én ezt csináltam amikor a fazer 600 és az sv között vacilláltam.Az sv kevesebb lóerő meg vékonyabb hátsó guma de mégis győzött
19 évesen nem hiszem,hogy egy 1200ccm-es motorral kellene szaladgálni.