Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eszméletlen szerpentin orgia kb. 50km-en át...Azt hitteme gy idő után, h megőszülök mert sosem akart végetérni

sikerült a tappancsot az első sárvédő közepére rakni így éppen beleér egy-egy kátyúnál a goproba a fejidom úgyhogy újratervezés Igo...Mondjuk csak a parkolóban teszteltem, nem rizikózom, h tényleg beleér-e.

Balra jobban kanyarodom mint jobbra
hűha, most gondolkozok, hogy 19-én lesz az ivászat Balatonlellén.
a 2 együtt meg nem megy, bárhogy próbálom, nem tudom melyik legyen

van már szóda a pulmonológia klinikán?
577

má megin megyünk ha valakinek van kedve ... eddig 3 vagyunk.
Ja...............én nem vagyok telhetetlen.MÉG nem kell ezres.De ami késik az lassan jön.
Majrécsíkfóbiám van.
hogy jól megaszonta és nincs mit hozzátenni
Ammi?
erre mongyák h "well said" :)
én pl. kinézet és a hanghatás miatt vettem a 650s-t, úgy hogy nem próbáltam ki előtte, hogy milyen is valójában.

Úgyhogy mondhattak nekem volna vásárlás előtt bármit,
nekem kellett egy ilyen.
Aztán értek a meglepetések:
+ úúú, hogy húz alulról(is)
+ milyen rohadt jó hangja van a sportdobbal
- S verzió hasalós, és hamar megfájdult a csuklóm
stb, stb.

Az élményfaktora sokat dob az összképbe
konkretan, ez a kovetkezo trening allomas
es perszehogyszet****ta

ez lett volna az...
http://upload.wikimedia.org/wi..." target="_blank">mai menu, ha fel birok kelni az iccakas muszakbol
Ez így nem teljesen igaz...............A PR2-vel majdnem 180-asnak nézett ki.
ha teheted próbálj ki egyet-egyet a jelöltek közül (hát ez nem lesz könnyű) és vedd a leg szimpibbet.
Én ezt csináltam amikor a fazer 600 és az sv között vacilláltam.Az sv kevesebb lóerő meg vékonyabb hátsó guma de mégis győzött
Igazából még nem lejátszott meccs, és nem veszem az ilyet oltásnak:) Nem a 2 centivel szélesebb gumi lesz a döntő tényező..:P
én a 150-es hátsó gumival mit szóljak?
a 650-es sv egyik sarkalatos témaköre a hátsó kerék mérete miatt kezdetben kialakuló kisebbségi komplexus ami idővel elmúlik ugyan de eleinte nagyon zavaró és illúzió romboló
hornetosok is oltották már a kollégát, pl,hogy a hornetnek vastagabb a hátsó kereke mint az sv-é
Mondjuk ebben a topikban sincs élet 100 ló alatt
Mond a banditosoknak hogy haccázast szeretnél venni. 3 pecen belül jön 3-4 1,2-es tulaj hogy inkább azt vedd mer kezelhetőbb,jobb satöbbi.
Rövid, de boldog élet...
inkább busát,hadd álljon fejre szegény az első kanyarba.
19 évesen nem hiszem,hogy egy 1200ccm-es motorral kellene szaladgálni.
Akkor nincs gáz....