az a hegyi tó félúton, az valami nagyobb gáttal van megfogva.Mikor ott jártam egy hete, még jégpáncél óvta És méteres hófal mellett gurultam, mikor felmásztam a hegyre az olasz nyárból...Durva volt a különbség.S elképesztő vízátfolyások...
Jó neked hogy van időd 2x végigmenni.
Bár nekem annyira szita az agyam hogy tuti elfelejtem mi hol volt.Úgyhogy felesleges is végigjárni gyök kettővel.
Akkor kihagynám az olyan fincsi bukkanókat amitől a nyakamba szakad a csomag.
Nagycsoportosban gondolkodom.Hozzá kéne csapódni egy kisbuszos társulathoz.
Vagy Abdulékhoz vagy összeszedni 5-6 bátor emberkét és levinni busszal.
Azt tok bérelni asszem viszonylag jó áron.
Ez lenne a legköltséghatékonyabb.
De futó-kocsi van 1 motort tuti 2-t majdnem tuti lehúzok punnyal csak megőszülök mire odaérek.
Lábon meg halál lenne olyan messze van.
Kiraly utak. De nem nagyon valtasz vissza
Stabil gazon kozeptartomanyban tartva tudtam legjobban kanyarodni az SV-vel...alacsony fordulaton nem nagyon szerette
és ez lesz a következő videóban:
link
az a hegyi tó félúton, az valami nagyobb gáttal van megfogva.Mikor ott jártam egy hete, még jégpáncél óvta
Bár nekem annyira szita az agyam hogy tuti elfelejtem mi hol volt.Úgyhogy felesleges is végigjárni gyök kettővel.
Akkor kihagynám az olyan fincsi bukkanókat amitől a nyakamba szakad a csomag.
Zoli, nagyon lassan haladtam...Onnan lehetett tudni, h határt léptem, h a svájci részen a lakott terület=50 az olaszban maga a halál...
Szotyi: ez Chiavenna-Como és vissza a Maloja pass elejéig
Vanyek: 1500 az alap, nem nagyon voltam azon, kivéve 1-2 kanyart...Még nem tudok kanyarodni
Madi: nem, nem csal, nem is tudom hova hajtogatni magam a széltől
Gykarpat: bejáráson voltam, majd a következő vidin látni, h mennyivel másképp gurulok, ha tudom, h mi vár a következő sarkon
Van egy olyan megvágandó videóm, h 5tel lehetett csak kanyarodni, olyan durva hajtűkanyarok voltak...Nem is tetszett, h alig lehetett haladni...
Vagy Abdulékhoz vagy összeszedni 5-6 bátor emberkét és levinni busszal.
Azt tok bérelni asszem viszonylag jó áron.
Ez lenne a legköltséghatékonyabb.
De futó-kocsi van 1 motort tuti 2-t majdnem tuti lehúzok punnyal csak megőszülök mire odaérek.
Lábon meg halál lenne olyan messze van.
Én kocsival hurcibálom oda a motort.
Stabil gazon kozeptartomanyban tartva tudtam legjobban kanyarodni az SV-vel...alacsony fordulaton nem nagyon szerette