Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én már várom a vidit!
nagyon tudsz

és ez lesz a következő videóban:
link

az a hegyi tó félúton, az valami nagyobb gáttal van megfogva.Mikor ott jártam egy hete, még jégpáncél óvta És méteres hófal mellett gurultam, mikor felmásztam a hegyre az olasz nyárból...Durva volt a különbség.S elképesztő vízátfolyások...
Kinek van arra ideje?
Előbb lassan be kéne járni az utat.
inkább legyen 200 a benzinár, és 1 euró érjen 400Ft-ot... nehogymár én fizessek a kutasnak azért h tankolhassak..
... ne legyünk "nagyravágyók"....
Bakker azon én is meglepődtem,olyan 180 körül érkeztem rá,kilőttem az ülésből mint az űrrakéta!
Nem biztos hogy rossz lenne.. főleg euróban vannak a bevételeink
Elintézzem hogy 500 legyen 1 euró?
Jó neked hogy van időd 2x végigmenni.
Bár nekem annyira szita az agyam hogy tuti elfelejtem mi hol volt.Úgyhogy felesleges is végigjárni gyök kettővel.
Akkor kihagynám az olyan fincsi bukkanókat amitől a nyakamba szakad a csomag.
Az 1 euro szimpatikusabb volt... 2009
a sziklás szűkületet későn vettem észre

Zoli, nagyon lassan haladtam...Onnan lehetett tudni, h határt léptem, h a svájci részen a lakott terület=50 az olaszban maga a halál...

Szotyi: ez Chiavenna-Como és vissza a Maloja pass elejéig

Vanyek: 1500 az alap, nem nagyon voltam azon, kivéve 1-2 kanyart...Még nem tudok kanyarodni

Madi: nem, nem csal, nem is tudom hova hajtogatni magam a széltől

Gykarpat: bejáráson voltam, majd a következő vidin látni, h mennyivel másképp gurulok, ha tudom, h mi vár a következő sarkon

Van egy olyan megvágandó videóm, h 5tel lehetett csak kanyarodni, olyan durva hajtűkanyarok voltak...Nem is tetszett, h alig lehetett haladni...
Jólenne de ezzel nehéz számolni.500 oszt punktum.
2 hét.. kicsit félrement
Nagycsoportosban gondolkodom.Hozzá kéne csapódni egy kisbuszos társulathoz.
Vagy Abdulékhoz vagy összeszedni 5-6 bátor emberkét és levinni busszal.
Azt tok bérelni asszem viszonylag jó áron.
Ez lenne a legköltséghatékonyabb.
De futó-kocsi van 1 motort tuti 2-t majdnem tuti lehúzok punnyal csak megőszülök mire odaérek.
Lábon meg halál lenne olyan messze van.
Na ezt holnapra megkérdezem,ezt én sem tudom hirtelen
És a kompkikötőben hagyod a szerelvényt?Ha átviszed az egészet lehet többe kerül mintha motorral mennél.......nem jártam utána csak tippelek...
Ha így haladunk két 2 múlva 400 lesz.. nyár végére meg ingyenes
Jövőre?
Én kocsival hurcibálom oda a motort.
Nálam is!
Kiraly utak. De nem nagyon valtasz vissza
Stabil gazon kozeptartomanyban tartva tudtam legjobban kanyarodni az SV-vel...alacsony fordulaton nem nagyon szerette
Általában.................de lehet más állat is.