A dísz cbr. Egyébként én nem szabályoztattam le az nc-t, pedig rángattam a fülét. Ugyanúgy húztam neki, mint a sajátnak és majdnem ugyanúgy megy, pedig 2 személlyel teszteltem.
Akkora adag ebéd után úgysem tudtatok volna felülni a motorra, kellett egy kis torna.
A hangja egyébként tényleg furcsa volt az enyém után. Olyan, mintha villamossal mennék.
Hívtalak, nem írtam de mindegy :) Lényeg köv. hónap elején lejár a műszakim, és előtte szeretnénk egy nagyszervízt ha vállalod. A tavaly emlegetett vezérműlánc cserét, szelephézagállítást, karbi szinkront, olajcserét, plusz a fesszabot is kicserélhetnénk. illetve nincs helyzetjelzőm elől, és már csak 1 műszerfalvilágításom ég. nagyjából ennyi lenne :D, vélemény?
Egyszer még eljutunk oda is, hogy ugyan ilyen keveset fognak pörögni a takarék gépek, de a kijelzőn 30-40 százalékkal nagyobb értékeket olvashatunk közben.. csak az illúzió kedvéért.
Huhh én kistarcsáról startolok.Monnyuk jó nekem a nullás utáni Agip kút.Ott veszek egy pályamatricát meg tankolok.
Időpontra inkább holnap.Még alszok egyet rá mert vagy sanyinál Tárnokon az ég tudja mikor vagy Fehérvár olyan 8:00 ra shell kút.
Akkor nektek el kell indulni mondjuk gödöllőről 6:50 körül.Én az agipnál leszek mondjuk 7-7:10 magasságában.Keresztülsuhanunk a ároson és 8-ra ott vagyunk a fehérvri kúton.
Vagy sándoréknál Tárnokon ugyanekkor de az plusz fél óra mert mi fogjuk ébreszteni és akkor öltözik majd meg szorja a cuccot a kofferbe.
mellesleg 20w50 és 20w50 között is van különbség, mert a MOL Botond :):):)LOL - már leírni is vicces - pl 70 fok fölött (olajhő!) olyan mint a híg húgy, míg a van olyan, amelyik túlmelegedett motornál is tökéletes olajnyomást tart. nade sv-be.... brrr...
meg túl halk a kipu, meg az ember hamar elhízik mivel nem kell betolni hanem gombnyomásra indul ;-)
Azér Sanyival nagyot néztünk h a tűző napon 40 fokban 200 métert vissza kell gyalogolni miután a tüdőnket kiköptük a placcra... legalább a zegyiket visszavihetted vóna háccsóüléssen HEJ :-)
Zoli azért amikor a cbr-es tesztmotorral szinte végig együtt tudtam menni... Motorikusan szerintem nagyon jó, de az első futómű és az ülések nagyon kemények. A legkisebb kavicsot is èreztem, meg a fenekemet is, pedig csak 10 km volt. Ja a deauville-t meg szerintem próbáld ki.
A hangja egyébként tényleg furcsa volt az enyém után. Olyan, mintha villamossal mennék.
gopro R2 ultra lassított lejátszás
Plyán 6-ban 8e körül kavirnyálok KB 150 körül.
De elég jókat gyorsulok vele ha elkapom a ritmust.
én ilyet nem vettem észre (16000km és csak motul 7100 10w40...), igaz, max. 6000nél felváltok
A puntót elpörgetem 5000-5500-ig.
Időpontra inkább holnap.Még alszok egyet rá mert vagy sanyinál Tárnokon az ég tudja mikor vagy Fehérvár olyan 8:00 ra shell kút.
Akkor nektek el kell indulni mondjuk gödöllőről 6:50 körül.Én az agipnál leszek mondjuk 7-7:10 magasságában.Keresztülsuhanunk a ároson és 8-ra ott vagyunk a fehérvri kúton.
Vagy sándoréknál Tárnokon ugyanekkor de az plusz fél óra mert mi fogjuk ébreszteni és akkor öltözik majd meg szorja a cuccot a kofferbe.
Azér Sanyival nagyot néztünk h a tűző napon 40 fokban 200 métert vissza kell gyalogolni miután a tüdőnket kiköptük a placcra... legalább a zegyiket visszavihetted vóna háccsóüléssen HEJ :-)
szarrákopott fos zsigulimotorba rakjuk, nem motorkerékpár-motorba.
amúgy sincs má hajam, de:
7:40 M1-M7 kivezető van a motorozz.hu-n. Pályán megyünk?
Zoli
csatlakozhatunk hozzád Gödöllőn reggel? van már terved az indulásra?