Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben értettem a megalázó kioktatást! Visszatérek a 10W40-hez
A dísz cbr. Egyébként én nem szabályoztattam le az nc-t, pedig rángattam a fülét. Ugyanúgy húztam neki, mint a sajátnak és majdnem ugyanúgy megy, pedig 2 személlyel teszteltem.
Akkora adag ebéd után úgysem tudtatok volna felülni a motorra, kellett egy kis torna.
A hangja egyébként tényleg furcsa volt az enyém után. Olyan, mintha villamossal mennék.
Hívtalak, nem írtam de mindegy :) Lényeg köv. hónap elején lejár a műszakim, és előtte szeretnénk egy nagyszervízt ha vállalod. A tavaly emlegetett vezérműlánc cserét, szelephézagállítást, karbi szinkront, olajcserét, plusz a fesszabot is kicserélhetnénk. illetve nincs helyzetjelzőm elől, és már csak 1 műszerfalvilágításom ég. nagyjából ennyi lenne :D, vélemény?
nem amcsi?
ja egy másik kínyajira...a gopro is az
Cseréljünk a kinyaimmal.
mámeginén a tébojommal

gopro R2 ultra lassított lejátszás az mi a csecs
Zsé..............hidd el nem a te tempód.
Akkor én nem jó felé megyek.
Plyán 6-ban 8e körül kavirnyálok KB 150 körül.
De elég jókat gyorsulok vele ha elkapom a ritmust.
ez a tempó mit takar?

én ilyet nem vettem észre (16000km és csak motul 7100 10w40...), igaz, max. 6000nél felváltok mert nem pörgetem
Egyszer még eljutunk oda is, hogy ugyan ilyen keveset fognak pörögni a takarék gépek, de a kijelzőn 30-40 százalékkal nagyobb értékeket olvashatunk közben.. csak az illúzió kedvéért.
Őőőő a dísz az a hornet tejfölöspohár jelmezben?
Ja és 6500.-nál elvágták gépet elektronikusan.Milyenmá ez?
A puntót elpörgetem 5000-5500-ig.
dísz-cbr
Huhh én kistarcsáról startolok.Monnyuk jó nekem a nullás utáni Agip kút.Ott veszek egy pályamatricát meg tankolok.
Időpontra inkább holnap.Még alszok egyet rá mert vagy sanyinál Tárnokon az ég tudja mikor vagy Fehérvár olyan 8:00 ra shell kút.
Akkor nektek el kell indulni mondjuk gödöllőről 6:50 körül.Én az agipnál leszek mondjuk 7-7:10 magasságában.Keresztülsuhanunk a ároson és 8-ra ott vagyunk a fehérvri kúton.
Vagy sándoréknál Tárnokon ugyanekkor de az plusz fél óra mert mi fogjuk ébreszteni és akkor öltözik majd meg szorja a cuccot a kofferbe.
Lehet, hogy lesz nemsokára egy eladó, nagyon tuti állapotban lévő deauville
egyébként ez az "utcai" dísz-cbr, vagy az RR ?
mellesleg 20w50 és 20w50 között is van különbség, mert a MOL Botond :):):)LOL - már leírni is vicces - pl 70 fok fölött (olajhő!) olyan mint a híg húgy, míg a van olyan, amelyik túlmelegedett motornál is tökéletes olajnyomást tart. nade sv-be.... brrr...
meg túl halk a kipu, meg az ember hamar elhízik mivel nem kell betolni hanem gombnyomásra indul ;-)

Azér Sanyival nagyot néztünk h a tűző napon 40 fokban 200 métert vissza kell gyalogolni miután a tüdőnket kiköptük a placcra... legalább a zegyiket visszavihetted vóna háccsóüléssen HEJ :-)
20w50 haggyatokmá nemá! :-)

szarrákopott fos zsigulimotorba rakjuk, nem motorkerékpár-motorba.

amúgy sincs má hajam, de:
Tsanyi, Doc, Zoli, plusz még aki jönni fog horvátba

7:40 M1-M7 kivezető van a motorozz.hu-n. Pályán megyünk?

Zoli
csatlakozhatunk hozzád Gödöllőn reggel? van már terved az indulásra?
Olvasd el: link
A deauville-nek jobb a futóműve, viszont a dl jobban megy.
Zoli azért amikor a cbr-es tesztmotorral szinte végig együtt tudtam menni... Motorikusan szerintem nagyon jó, de az első futómű és az ülések nagyon kemények. A legkisebb kavicsot is èreztem, meg a fenekemet is, pedig csak 10 km volt. Ja a deauville-t meg szerintem próbáld ki.