az idei sípályadivattól a belem kifordul, mint pl ez a gatya is, engem már 1987-ben kicsúfoltak az osztálytársaim az ilyen mintázatért... meg szinekért... (remélem nem Te vagy a felvételen )
és hidegen indításkor? én attól is tartanék, hogy mire a méz sűrűségű olajat mindenhová felküldi, addigra valahol valami kap egy kenés nélküli pofont és annyi neki.
tényleg nem akartam alázni, mindig megfogadom h ittasan nem fórumozok :-)
A túrához feljelentkezett valaki a motorozz.-on ha valaki vinné utasként....a neve alapján gondolom, hogy valami nőnemű lehet......de hát ki akar utast vinni végig?(rajtam kívül, de nekem már akadt:)).....
Nem gondolom, hogy alázni akart.....a "sűrűbb" olajat a szerelők azért szeretik alkalmazni, hogy a gép csendesebb legyen ami úgy is lesz és az olajnyomás is megnövekszik, de ezzel sajnos az áramlás sokkal rosszabb lesz ami rendesen árt a hajtókar és veztengelycsapágyaknak......ezért nincs értelme annál "sűrűbbet" beletenni mint amit írnak hozzá nem beszélve arról, hogy a 20W-50-esek általában ásványiak és azok hamarabb lesznek gatyák mint a synt-ek.....ezért linkeltem azt az oldalt, hogy ezt ne én mondjam hanem hozzáértő....
A találkahelyre mivel onnan senki sem jelentkezett idegen így nem megyünk hanem tőlünk indulunk illetve aki nem jön hozzánk azzal Székesfehérváron találkozunk az M=-en a 2. kijárónál a Shell kúton.
az én szerelőm is is mondta ezt bizony!amikor a kuplungomat csinálta összel javasolta,hogy a következő olajcserekor rakjak 15w-s olajat a motorba.
Egyébként rakott már Ő is 20W-s olajat R1-be,ami a mai napig tökéletesen üzemel.
De én azért csak 10W-t rakok az sv-be
Talán mert az életem 3/4-ét gödöllőn töltöm.