Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

RD32II

Drift HD720 de majd ha renováltam a gépet.Most még azért tesztelem a kinait.
jó utat kroáciába! én is túrázok holnap, átugrok kelenföldre a gyerek névnapi ajándékáért. Esetleg elviszek egy papírfecnit óbudára, amit levélben is feladhatnék, de motorral érdekesebb.

van aki így túrázik, van aki úgy

:)
jaaaaaaaa

bocs
Én nem goprót vettem.Ez 30 rugós kinyai szar................bár ennyiért nem remeg annyira..............vagy van az a kis összeg aminél már szarok rá.
Lewgközelebb ha sikerül eladni a kinyait egy Drift 720p lesz amit kipróbálok.
nemfogok.Arértse..............8.kor indulás................de mi szombaton............és ti mikor?
Vannak visszatérő témák! Ezeket minden évben meg kell vitatni!
nekem azért az nem világos, h ami Zolinak kisebb felbontásban remeg meg hullámzik meg anyámkínja, az hogy lehet hogy másnak fullhd-ban 100FPS-nél is tökéletes? vagy van többféle árfekvésű GoPro?
nagykösz

ezazolaj téma
béemvébe is megy a próbbálozás mer eszi egye kit érdekel.....azt kell a motorba önteni amit ír a gyártó és kész mérnök emberek tanáták ki...na

jó időnk lesz hrvátban mink 9 start majd érk senj
jó utat nektekis Zolli 3200000000 neked is vidjázzá magadra
Sanyi ugyan azt mondta, mint Te! Kicsit más formában, de tartalmilag ugyan az volt!
Azért inkább Sanyira halgass :-)
Én csak műkedvelő okoskodó vagyok :)
Ittasan aláztál!? Kemény vagy! Nem vettem magamra a dolgot, csak kíváncsi voltam a szakvéleményre! És értettem a dolgot! Köszi a segítséget és a szakmai tanácsokat!
Én mindennap állítok az aktuális kivetőpánton.
hogy ontopic legyek: 5 éve lakunk itt, tegnap a konyhabútor zsanérjain állítanom kellett, hogy megint párhuzamban legyenek az ajtóélek.
Akkor jó vásár neked.
Amúgy város és hát sok a bevándorló.
Vanyek szerintem simán elcserélné veled a 40ezerért szerzett skodára

(am jó boltnak tűnik.. már a konyhabútor)
Magántulaj. A felesége megunta a bútort és lecserélték egy IKEA-sra.
35 ezerért odaadta az egészet.
Megmondom őszintén nem nézem az oktáviákat...........Ez magántulaj vagy valami készítő volt?
De kombi rs nem sok van..
Az.És soknak van oktáviája.
Zoli te kistarcsai vagy? Ott vettem a konyhabútoromat. A fickónak egy kék színű skoda octavia rs kombija van.
okés, így már megvan, fejből is tudom hol van :) akkor ott leszek 7-re
Kistarcsa után...........kórház és madaras teszkó majd pest felé tovább..............elhagyod a nullás bevezetőt mész a temető mellett balra a nagy lejtős parkoló elején az agip kút.
még mindig teljes homály melyikre gondoltál
milyen település után/előtt/melyik úton?

Látnád az irodát. Tele van motoros kacatokkal.

Speciel eszközölök egy űrtechnikás javítást a bőrruhán..................ugyanis felfedeztem hogy van fekete kacsaszalag is.
Csak a bútorait tartja Gödölőn....annyira nagyképű, hogy külön házban lakik és öltözködik...