Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az új gumi örömére
Simán megért 1 szabadságot
Kb mindkét gép 550-600 alaphangon mire elkészül.Bár ez beszerzésfüggő.
Szerintem inkabb errol lesz itt szo, evjarat alapjan...bar ez sem igeretesebb
nem vagyok SV szakértő,de ennek a bringának a segge is elment vadászni,és nem a rendszámtartóra gondolok,hiába olcsó és vonzó az ára,rádobsz még egy kicsit6-700K ért már kapsz olyat ami nem volt meghempergetve az aszfalton.
:) tudom én, hogy értetted :)
Érdekes..

Ott egy kép a szervizkönyvből. Kicsit kevesebb mint 3 éves korában már 25ezer volt a motorban (2006-ban) most meg 6 évvel később 40 ezerrel árulják.. Turpisság szaga van

Szerintem drágán adják..
Hát..........a tapasztalatom az (3 éve lassan lebzselek itt ) hogy a fiatalabb motorozni vágyók többsége aki GSXRCBRR6R1 tipusok fotóinak nézegetésével szocializálódott pubertás korában és most kezdőként szeretne motort venni az az ára és kimondottan jó menettulajdonságai mellett az idomos SV felé fog hajlani tudat alatt.
Mivel hóban,fagyban,ködben,éjszaka 20 méterről megfelelő félhomályos megvilágításban és gyári oldalidomokkal össze lehet téveszteni a fent említett kategóriával.

Bocsi ha megsértettem valakit nem áll szándékomban.
Csáó !

hát ha erről van szó, én a helyedben inkább nem is foglalkoznék vele. Mint ahogy a többiek is írták a fejidom helyrerakása nem olcsó, mellette ennek a vasnak az eleje is szépen kaphatott. Szerintem a villái sem olyanok mint amilyennek lennie kellene. Egy komplett villa meg kibaszott drága, szerintem, de ebben Zoli32 jártasabb, ő pontosabb árat mondana rá....

link
nanana!
hülye tanács, már bocs. szép és jó motort vegyél, ami tetszik, és műszakilag kiszolgál Téged, nem pedig barkácsolással és pénzköltéssel kezded az egészet... (részben pedig amúgyis kötelező: olaj, szűrők, esetleg gyertyák - sose tudhatod, mit hazudik be az eladó ezeknek a cseréjéről, jobb tutira menni).
a fejidom, ha elment kurvagáz...nagyon nagyon ügyesnek és türelmesnek kell lenni, h vissza tudd rakni...Énis inkább vettem egy bontottam, ami mázlimra jó volt, de a bontott is mindig para...

amúgymegy, az oldalidomtartót kis türelemmel oda játszod ahova akarod, pár vicces fül, meg egy darab műanyag oda megy, ahova kéred :)

gumik állapotát én megnézném, lábtartócsavar, ha nagyon tiszta, miért?(próbál olajfolyást stb. eltüntetni), kipuk állapota?Gyári, nem gyári...Van-e E betű, papír hozzá...kormányvégsúly állapota?

mindent nem lehet és gazdaságilag nem érdemes kicserélni, ha bukott...Ha pici pottyanás volt, szerintem 450k-ért jó pénz....

Minap ment el egy racsingos fullos vas, kissé sérülten annyiért

és szomorú, h ilyen jó típust ennyiért lehet venni :(
De az nem olyan menő.
N-eset kell venni..
Tipus vezethetőségéről próbaút után tudsz dönteni mi fekszik neked.

Ha egy mód van rá sérülésmentest vegyél.
Elég könnyen lukra lehet futni egy ártatlan sérüléssel is.

Például ha fejidom sérül akkor az idomtartó is hajlott,visszahajtani gyári állapotra szinte lehetetlen.Ha feszül az idom törni fog előbb utóbb.
Ergo az is cserés itt már van csak KB 60-70e pénz.
Bontva ezen elemeket macerás beszerezni mert ezek mindíg hiánycikkek.
De ott van még legalább 3-5 kis vicik-vacak idomka ami így együtt elég csálén állnak ha netán nem kóser a tartó.
sziasztok. érdeklődni szeretnék. motorvásárlás előtt állok. és nemtudom hogy mit vegyek. sor4 vagy v2.? tetszik egy sor4-es gép is. meg az sv is. mire kell figyelnem egy esetleges sv vásárlásnál?
ismerős azt mondta hogyha neki kellene most motort vennie. akkor valami enyhén törött motort venne. lényeg hogy a motor és a váz ne legyen sérülve, és akkor jól le lehet alkudni az árát. nos én találtam egy sv-t, sérült fejidommal (cserés), kipuffal, meg 1-2 aprobb karc. 2007-es évjárat.450 az ára. vagy vegyek sérülésmentest esetleg régebbit?
Itthon nem................nade a nyócon.............
*én meg, na
már megijedtem, h ennyire le vagyok maradva tőletek...lassan már mindenki lapon közlekedik otthon, még töltögetem fel az ötvenkilóméterperórás videóim
És még az autópályát is imádja.
Minek nézel te engem?

Igyekszem civilizáltan lapossá és kockává tenni.
hmm
azokat az olvadt göböket te okoztad a guminak?:)
akkor kérek engedélyt meghunyászkodni, elnézést hogy felhoztam a témát. nem is megyek sehová inkább telesírom itthon a párnát, hogy még a szomszédod 3 éves kisfia is ügyesebb nálam. gondolom motorozni is úgy motorozik mint Rossi, amikor csorogsz haza a melóhelyről simán rádelőz külső íven a kanyarban az 1000-es gixxerével, hogy csak úgy szikrázik a térdkoptatója
Lazán jobb bárkinél.
tud valamit a kiskölök, ha 3 évesen már siklóernyőzik